T. Pakutinskas ruošiasi ginti čempiono diržą | Diena.lt

T. PAKUTINSKAS RUOŠIASI GINTI ČEMPIONO DIRŽĄ

MMA Bushido čempionas Tomas Pakutinskas ruošiasi ginti savo diržą prieš galingą Olandijos atletą Aryą Sheiky. Jau lapkričio 18 d., „OK MEGA SERIES" HERO'S“ turnyre Vilniuje, ASG arenoje, šie du milžinai susitiks ringe.

Laukia neabejotinai viena iš geriausių MMA Bushido sunkiojo svorio kategorijos kovų istorijoje. T. Pakutinskas, garsėjantis kaip geriausias MMA Bushido sunkiojo svorio kovotojas, yra tvirtai pasiryžęs ginti savo titulą. Pasirengimas kovai buvo oficialiai patvirtintas praėjusią savaitę. Kova dėl diržo įvyks lapkričio 18 d. Vilniuje, o galimo revanšo data numatyta 2024 m. pradžioje Briuselyje, jeigu vienas iš atletų pageidautų pasinaudoti šia sutarties suteikiama galimybe.

Artėjančioje epinėje kovoje ant Tomo pečių gula milžiniška atsakomybė – ginti Lietuvos garbę prieš 115 kg sveriantį olandų kovotoją Arya Sheiky.

Lietuvis atstovauja legendiniam Vilniaus sporto klubui „RINGS“, tuo tarpu olandų sunkiasvoris kovai ruošiasi čempionų kalve vadinamame Olandijos „Mike GYM“ klube.

A. Sheiky šiais metais jau laimėjo dvi profesionalias kovas ir įgijo teisę kovoti dėl diržo. Daugiau informacijos apie artėjantį turnyrą: www.bushido.lt.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS