Trečias kartas nemelavo: N. Džokovičius patiestas Monte Karle | Diena.lt

TREČIAS KARTAS NEMELAVO: N. DŽOKOVIČIUS PATIESTAS MONTE KARLE

  • 0

Visą šią savaitę antroji pasaulio raketė Novakas Džokovičius žaidė su ugnimi ir tik po atkaklios kovos iškovojo pergales prieš Gilles'į Simoną bei Pablo Carreno-Bustą.

Šį kartą serbui išsigelbėti nepavyko, o po įtempto 2 valandų ir 39 minučių trilerio jis turėjo pripažinti Davido Goffino pranašumą 2:6, 6:3, 5:7.

Tai bus tik trečiasis D.Goffino karjeros pusfinalis „Masters“ serijos turnyre, o abi prieš tai įvykusias dvikovas dėl vietos finale jis pralaimėjo. 2016 metais jis Indian Velse nusileido Milošui Raoničiui, o Majamyje krito prieš tą patį N.Džokovičių.

Serbas šį sezoną iškovojo titulą Dohoje, tačiau po to ypatingų rezultatų nepasiekė. Jis sužaidė tik du mačus Melburne, Akapulke pralaimėjo jau ketvirtfinalyje, o Indian Velse krito jau po ketvirtojo pirmenybių etapo.

Prieš kelias savaites vykusį „Miami Open“ turnyrą jis praleido dėl alkūnės traumos.

Tuo tarpu D.Goffinas šį sezoną rungtyniauja puikiai. Jis pateko į „Australian Open“ ketvirtfinalį bei žaidė Sofijos ir Roterdamo turnyrų finaluose. Tiesa, belgas šį sezoną dar neiškovojo nė vieno titulo.

D.Goffinas savo varžovo „Monte-Carlo Rolex Masters“ pusfinalyje dar turės kiek palaukti. Juo taps Rafaelio Nadalio ir Diego Schwartzmano poros nugalėtojas.

Į „Monte-Carlo Rolex Masters“ pusfinalį patekę tenisininkai jau užsitikrino 360 ATP reitingo taškų bei 202 tūkst. eurų piniginę premiją.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS