55 procentai lietuvių stato už Lietuvos pergalę prieš JAV | Diena.lt

55 PROCENTAI LIETUVIŲ STATO UŽ LIETUVOS PERGALĘ PRIEŠ JAV

  • 5

Netikėtai pasibaigęs ketvirtasis Pasaulio krepšinio čempionato ketvirtfinalio susitikimas tarp Ispanijos ir Prancūzijos lietuvius privertė patikėti, kad ši sensacija dar ne paskutinė šiose pirmenybėse. Daugiau nei pusė lietuvių tiki, jog Jono Kazlausko komanda šiandien nukaus Jungtinių Valstijų rinktinę.

„Nežinau, ar čia kaltas didžiulis patriotizmas, ar lietuviai iš tikrųjų tiki saviškiais, bet net 55 procentai statymų yra atliekama už Lietuvą (koeficientas – 23,0). Net devyni iš dešimties mūsų klientų stato, kad Lietuva nepralaimės didesniu nei 25 taškų skirtumu (koeficientas – 1,90)“, - klientų įžvalgomis dalinosi „TOP sport“ lažybų tarpininkas Dainius.

Ispanijai palikus pirmenybes, Lietuvos rinktinė šoktelėjo į antrą vietą pagal galimybes laimėti šį čempionatą.

„Lietuva pagal šį rodiklį kilo į viršų nuo čempionato pradžios. Dabar susidarė tokia situacija, kad daugiausiai šansų tapti nugalėtoju turi Lietuvos – JAV poros nugalėtojas“, - sakė „TOP sport“ vadovas Gintaras Staniulis.

Tarp besilažinančiųjų vyrauja tendencija, kad Jonas Valančiūnas šiandien įmes mažiau nei 13 taškų (koeficientas – 1,85), o Renaldas Seibutis – daugiau nei 8 (koeficientas – 1,85). Nors ir vienas, ir kitas yra rimti pretendentai patekti į simbolinį čempionato penketuką, „TOP sport“ klientai mano, kad taip neatsitiks.

„Iš tikrųjų, po ispanų pralaimėjimo, J.Valančiūnui patekti į simbolinį penketą galimybių atsirado gerokai daugiau. Ar taip atsitiks, sužinosime jau greitai, bet lietuviai kažkodėl nelabai tikėjo nors vieno lietuvio patekimu į simbolinį penketuką“, - kalbėjo pašnekovas

Rungtynės tarp Lietuvos ir Jungtinių Valstijų komandos šį vakarą prasidės 22 valandą. 

Rašyti komentarą
Komentarai (5)

Tam edmundui tulcevičiui

nerodyk savo debiliškumo, nes pats sergi ne tik oligofrenija, bet ir esi apskritas idiotas, todėl gali drąsiai įrašyti save į protinių atsilikėlių paveldo gretas, matyt, tavo tėvai alkoholikai buvo. Lietuviai šaunuoliai, visi iki vieno, reikia kovoti, kad ir su stipriausiomis komandomis, net nepaisant didžiulio jėgų skirtumo. labai svarbu atsilaikyti ir negauti traumų, visa kita pasiekiama. Dar kartą sveikinimai visai komandi, fanams. Kaip bebūtų, mes pasaulio stipriausių ketvertuke, kuriame beje, nėra ruskių, taip mylimų čia pasireiškusių komentatorių (pvz, pirmo, antro ir trečio, kol kas).

litovcy

budut sosat...

Edmundas Tulcevičius

Apmaudu , kad tiek daug lietuvių serga oligofrenija.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS