„7bet-NKL“ lyderiai pasikvietė G. Bergaudą, tačiau atsisveikino su A. Pukeliu ir M. Užupiu | Diena.lt

„7BET-NKL“ LYDERIAI PASIKVIETĖ G. BERGAUDĄ, TAČIAU ATSISVEIKINO SU A. PUKELIU IR M. UŽUPIU

  • 0

Marijampolės „Sūduvos-Mantingos“ komandoje prieš „7bet-NKL“ antrojo etapo pradžią įvyko permainos.

Komandą paliko Aurelijus Pukelis ir Marijus Užupis, kurie visą dėmesį skirs pasirengimui 3x3 krepšinio olimpiniam atrankos turnyrui, o prie ekipos prisijungė Giedrius Bergaudas.

23 metų 212 cm ūgio G. Bergaudas 2016-2021 m. tobulėjo Kauno „Žalgirio“ sistemoje, o 2021-2023 m. atstovavo Prienų krepšinio komandai LKL.

2023-2024 m. sezoną vidurio puolėjas pradėjo Prancūzijos trečioje lygoje.

„Per šventes grįžau į Lietuvą ir neseniai sužnojau, kad iš „Sūduvos-Mantingos“ išeina du žaidėjai, tad komandai reikia papildymo. Su treneriu Tomu Gaidamavičiumi jau buvau dirbęs Prienuose, pažinojau, tai padėjo apsispręsti keltis į Marijampolę, – sakė G. Bergaudas. – Komandos tikslai lieka aukščiausi, tokie, kokie buvo ir prieš sezoną – laimėti lygą.“

„Sūduvoje-Mantingoje“ aukštaūgis sutiko ir daugiau pažįstamų. Prienų klube teko susidurti ne tik su T. Gaidamavičiumi, bet ir žaisti kartu su Dominyku Domarku bei Domantu Viliu.

„Komandoje tikrai yra iš anksčiau pažįstamų žaidėjų, tad neturėtų būti sunku įsilieti į ekipą. Pirmadienį jau dalyvavau įvadinėje treniruotėje, yra daug informacijos, kurią reikės įsisavinti. Bet atmosfera komandoje tikrai gera, tad pirmieji įspūdžiai – labai teigiami“, – sakė G. Bergaudas.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS