Aiškėja daugiau detalių apie tragišką Lietuvos krepšininko žūtį Italijoje | Diena.lt

AIŠKĖJA DAUGIAU DETALIŲ APIE TRAGIŠKĄ LIETUVOS KREPŠININKO ŽŪTĮ ITALIJOJE

  • 7

27-erių Lietuvos krepšininkas Aurimas Čybas šeštadienio rytą buvo rastas negyvas Italijoje, Genujos mieste, pastato kieme. Dabar aiškėja daugiau detalių apie tragišką nelaimę.

Kaip jau buvo pranešta, A. Čybas Genujoje laiką leido su draugu, taip pat krepšininku. Naktiniame klube jis įsivėlė į konfliktą su kitais klubo lankytojais ir apsaugos darbuotojų buvo išprašytas lauk.

Italų portalo „Genova 24“ teigimu, draugai nuo tada A. Čybo nebematė, o ryte pranešė apie jo dingimą. Lietuvio kūnas buvo rastas kieme prie 20 metrų aukščio sienos. Vyras gulėjo veidu į asfaltą, ant jo nugaros – žymės.

Vaizdo kamerų įrašai rodo, kad klube buvę žmonės negalėjo prisidėti prie vyro žūties.

Keletas kamerų užfiksavo jį klaidžiojantį vieną. Jis kirto automobilių stovėjimo aikštelę ir, perlipęs per maždaug 1,2 metro aukščio turėklus, pradingo kieme.

Šiuo metu svarstomos dvi nelaimės versijos – nelaimingo atsitikimo arba savižudybės. Italų žiniasklaidos duomenimis, vyras tą vakarą buvo daug išgėręs. Anot apsaugos darbuotojų, jis buvo „labai nusiminęs“.

Tačiau A. Čybo draugai atmetė savižudybės versiją.

„Jis buvo laimingas ir ramus“, – vyro nuotaiką tą vakarą apibūdino jie.

A. Čybas kartu su kitais lietuviais žaidė „Bjerringbro BK“ klube.

Gairės: Aurimas Čybas, krepšininkas, žūtis, pagalbos tel
Rašyti komentarą
Komentarai (7)

Išvada

Nereikia tiek lakti.

na

kaip is atviruko,ir jo jau nera tarp gyvuju,gaila ir jo ir artimuju,tiek dar daug visko gero galejo nutikti,sutinku ,kad kai kuriems net sedeti salia butelio negalima,turiu pazystama kuris visiskai neima nei laselio i burna,pats sako,kad jo visos bedos per tai,tai raktus tai dokumentus paima,tai susipliekia su kuo nors,sako kam man tos bedos paskui

tam kauniečiui

joks tu ne kaunietis, pagal savo išsireiškimus ir vadinkis "dalbajobas" arba "kacapinis"
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS