Ant Alytaus arenos parketo – tituluoti LMKL klubų vadovai | Diena.lt

ANT ALYTAUS ARENOS PARKETO – TITULUOTI LMKL KLUBŲ VADOVAI

  • 0

Lietuvos moterų krepšinio lyga (LMKL) džiaugiasi turėdama tokius praeityje garsius krepšininkus kaip Donatas Slanina ir Rolandas Jarutis, kurie dirba klubų direktoriais.

LMKL „Visų žvaigždžių“ dienos naujoje ketveriukių rungtyje pasirodys komandų vyriausieji treneriai su savo vadovaujamos ekipos žaidėja, 12–16 metų perspektyvia alytiške krepšininke ir Alytaus „Dzūkijos“ dublerių komandos nariu.

Reginys žada būti įstabus ne tik dėl to, kad strategai kostiumą iškeis į sportinę aprangą, bet ir dėl kviestinių svečių – talentingiausių Lietuvoje viešinčių Kinijos krepšininkų ir tituluotų snaiperių D.Slaninos bei R.Jaručio, prie kurių prisijungs U15 kartos jaunoji žaidėja ir vadovaujamos komandos atstovė.

2003 metų Europos čempionas, „Šiaulių-Universiteto“ komandos direktorius D.Slanina, yra laimėjęs LKL tritaškių konkursą, o Europos taurės laimėtojas, „Utenos“ vadovas R.Jarutis, tokiame konkurse yra triumfavęs ne tik mūsų šalies įvairiose lygose, bet ir užsienyje.

„Moterų lyga visada sugeba nustebinti. Pamenu, jog praėjusiais metais buvo labai gražus „Visų žvaigždžių“ mačas, kurį stebėjau sugniaužęs kvapą. Tikiu, kad šių metų „Visų žvaigždžių“ diena nenusileis intriga, žavesiu, grožiu ir įdomiu krepšiniu. Esu laimingas, kad šventėje dalyvausiu ne tik aš, bet ir daugiau „Utenos“ klubo atstovių“, – sakė LKL čempionas R.Jarutis.

„Visų žvaigždžių“ šventėje sirgaliai taip pat išvys tritaškių konkursą ir pagrindinį akcentą – geriausių LMKL krepšininkių rinktinės dvikovą su garsiausių šalies vyrų komanda, kurioje bus Virgilijus Alekna, Saulius Štombergas, Alvydas Duonėla, Vaidas Baumila, Edmundas Jakilaitis ir kiti.

LMKL „Visų žvaigždžių“ diena vyks vasario 7 dieną 17 valandą Alytuje. Bilietus platina bendrovė „Bilietų pasaulis“. Susirinkusių lauks daug garso, daug šviesų ir gero krepšinio.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS