Ant nugaros kritusiam „Heat“ lyderiui atsinaujino prieš savaitę patirta trauma | Diena.lt

ANT NUGAROS KRITUSIAM „HEAT“ LYDERIUI ATSINAUJINO PRIEŠ SAVAITĘ PATIRTA TRAUMA

  • 0

Majamio „Heat“ žaidėjas Jimmy Butleris pralaimėtose rungtynėse su Memfio „Grizzlies“ (90:105) po skaudaus kritimo ant nugaros apsunkino savo uodegikaulio traumą.

Prieš savaitę J. Butleris susižeidė uodegikaulį, todėl dėl šios priežasties nerungtyniavo praėjusius 4 mačus.

32-ejų 201 cm ūgio krepšininkas išsigydė traumą ir sugrįžo ant parketo, bet jau pirmajame kėlinyje po prasiveržimo vėl griebėsi už tos pačios nugaros dalies.

Trečiojo kėlinio viduryje žaidėjas išėjo į rūbinę ir daugiau į aikštę nesugrįžo.

Šiame susitikime J. Butleris per 24 minutes spėjo pelnyti 10 taškų (4/12 dvit., 0/1 trit., 2/2 baud.), atkovoti 5 kamuolius, atlikti 4 rezultatyvius perdavimus, perimti 3 kamuolius ir dusyk suklysti.

„Jis susidūrė, buvo nustumtas ir vėl nusileido ant uodegikaulio, – po rungtynių sakė „Heat“ treneris Erikas Spoelstra. – Negalėjo būti blogesnio scenarijaus mums pradėti rungtynes. Tai – kontaktinis sportas, nenuspėjamas dalykas. Švilpuko dėl to irgi nesulaukėme. Tačiau, neabejotinai, jis dar labiau pablogino savo situaciją. Nuo to momento matėsi, kad jis jautėsi kaip nesavas. Taigi, mes įvertinsime traumą ir sužinosime, kas nutiko.“

Majamio ekipą šį sezoną neapleidžia traumos – Bamas Adebayo praleis šešias savaites po nykščio operacijos, o Markieffas Morrisas praleido 15 rungtynių dėl kaklo problemų. Tiesa, pastarasis pirmadienio susitikime jau apšilinėjo kartu su komanda.

„Heat“ ateinantį trečiadienį savo namų arenoje priims Milvokio „Bucks“.

Majamio klubas šiuo metu Rytų konferencijoje rikiuosi 7-oje vietoje su 14 pergalių ir 11 pralaimėjimų.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS