Antruoju Kauno „Žalgirio“ naujoku tapo M. Mitchellas | Diena.lt

ANTRUOJU KAUNO „ŽALGIRIO“ NAUJOKU TAPO M. MITCHELLAS

  • 0

Kauno „Žalgirio“ klubas pasiekė susitarimą su antruoju artėjančio sezono naujoku. Komandą papildys Stambulo „Besiktas“ klube pastaruoju metu rungtyniavęs amerikietis Mattas Mitchellas, su kuriuo pasirašyta sutartis pagal formulę „1+1“.

25 metų ir 199 cm ūgio puolėjas praėjusį sezoną praleido Turkijoje ir varžėsi Europos taurės turnyre, o dvejus metus prieš tai žaidė Prancūzijoje, Strasbūro SIG komandoje.

„Pirmiausia džiaugiuosi turėdamas galimybę atvykti į „Žalgirį“. Nusprendžiau atvykti čia, kad tobulėčiau trenerio Andrea Trinchieri vadovaujamoje komandoje bei laimėčiau rungtynes. Galiausiai tikslas yra laimėti čempionatus ir papildyti „Žalgirio“ trofėjų lentyną“, – teigė M. Mitchellas.

Europos taurėje turėjo universalus žaidėjas vidutiniškai pelnydavo po 12,5 taško, sugriebdavo po 4,9 kamuolio ir atlikdavo po 0,9 rezultatyvaus perdavimo.

Turkijos lygoje M. Mitchello vidurkiai buvo panašūs – 10,2 taško, 3,9 atkovoto kamuolio bei 2 rezultatyvūs perdavimai per rungtynes.

„Europos taurėje tai buvo vienas įdomiausių savo pozicijos krepšininkų, kuris mūsų radare buvo jau kurį laiką. Tikimės, kad jo universalumas ir fiziniai duomenys leis jam greitai pritapti ir atsiskleisti Eurolygoje“, – sakė „Žalgirio“ sporto direktorius Gediminas Navickas.

Kiek anksčiau Kauno komanda taip pat sukirto rankomis su Deividu Sirvydžiu.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS