Australijos klubas J. Landale'ą ragina priimti sprendimą dėl savo ateities | Diena.lt

AUSTRALIJOS KLUBAS J. LANDALE'Ą RAGINA PRIIMTI SPRENDIMĄ DĖL SAVO ATEITIES

  • 0

Kauno „Žalgiryje“ praėjusį sezoną rungtyniavęs Jockas Landale'as yra gavęs Australijos lygos Melburno „United“ klubo pasiūlymą, o komanda jį ragina savo sprendimą dėl ateities priimti iki šios savaitės pabaigos.

Krepšininkas jau ne sykį viešai teigė, kad siekia patekti į NBA, o šiandien stipriausios pasaulio lygos ekipos pradės pasiruošimą sezonui.

25-erių australas dar turėjo galiojančią sutartį su „Žalgiriu“ kitam sezonui, tačiau galiausiai abi pusės susitarė dėl išsiskyrimo.

J. Landale'as pastaruoju metu treniravosi būtent su Melburno klubu. „United“ ekipos treneris Deanas Vickermanas atskleidė, kad sutartis jau yra paruošta, o Landale'ui liko apsispręsti, ar jis nori žaisti komandoje.

„Mes labai norėtume jį turėti savo sudėtyje, jam jau yra paruoštas kontraktas. Tikimės, kad viskas išsispręs gana greitai, – „NBL Overtime“ cituoja Vickermaną. – Norėtume, kad šią savaitę kažkas išsispręstų. Priešingu atveju turėtume ieškoti kito krepšininko. Būtų nuostabu, kad dėl to galėtume išsiaiškinti iki savaitės pabaigos. Jockas yra talentingas vaikis, mums labai pasisekė, kad pastaruosius kelis mėnesius jį turėjome treniruotėse.“

„Tikime, kad jis olimpinėse žaidynėse gali turėti itin didelį vaidmenį, o tam pasiruošti geriausia būtų mūsų komandoje“, – pridėjo treneris.

Pats J. Landale'as šiandien savo „Twitter“ paskyroje pasidalijo žinute su smėlio laikrodžio paveikslėliu.

Debiutiniame savo Eurolygos sezone 211 cm ūgio J. Landale'as per 20 aikštėje praleidžiamų minučių vidutiniškai pelnydavo po 11 taškų, atkovodavo po 4,4 kamuolio bei atlikdavo po rezultatyvų perdavimą per rungtynes.

Šią savaitę „United“ pranešė, kad pasirašė sutartį su Scotty Hopsonu.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS