„Barcelonoje“ pristatytas Š. Jasikevičius: palikau elitinę komandą (vaizdo įrašai) | Diena.lt

„BARCELONOJE“ PRISTATYTAS Š. JASIKEVIČIUS: PALIKAU ELITINĘ KOMANDĄ (VAIZDO ĮRAŠAI)

Šią popietę Šarūnas Jasikevičius legendiniame „Barcelonos“ „Camp Nou“ stadione buvo pristatytas kaip naujasis Katalonijos klubo strategas.

„Šarai, sveikas sugrįžęs namo. Neabejoju, kad nuo šio momento mums suteiksi daug malonių akimirkų“, – spaudos konferencijoje sakė „Barcelonos“ prezidentas Josepas Maria Bartomeu.

Pats Š. Jasikevičius oficialioje dalyje neišsižadėjo sau būdingos filosofijos Kaune ir teigė, kad į viską žiūrės žingsnis po žingsnio.

„Man tai yra labai įdomus iššūkis bei nekantrauju pradėti darbus. Jokio spaudimo nejaučiu, nes aš pats iš savęs reikalauju labai daug, tačiau nereikia žiūrėti toli į ateitį. Turime žiūrėti į dabartį, nes manau, kad rimtai dirbdami kiekvienoje treniruotėje galime iš lėto judėti savo tikslų link“, – teigė naujasis „Barcos“ strategas.

Tiesa, pirmasis Š. Jasikevičiaus vizitas Barselonoje ilgai netruko. Strategas sekmadienį atvyko į Katalonijos sostinę, o jau šiandien išvyko atgal į Graikiją, kur atostogauja su savo šeima.

Pasibaigus oficialiai spaudos konferencijai, Š. Jasikevičių pavyko pakalbinti ir tinklalapiui „BasketNews.lt“.

„Nelabai išskiriu („Barcelonos“) komandą kaip elitinę, – paklaustas, kaip jaučiasi tapęs elitinės ekipos strategu, atsakė Jasikevičius. – Visą laiką sakydavau, kad „Žalgiris“ irgi elitinė komanda. Prieš tai dirbau elitinėje komandoje, dabar atėjau į kitą komandą. Tikrai patenkintas ir žinote... Daug darbo laukia, bet toks jau gyvenimas.“

„Tai bus paprastas kasdienis darbas. Taip, klubas keičiasi, aišku žaidėjai bus kiti, bet nelabai kas keičiasi iš tos pusės, kad visą laiką sau kėlėme maksimalius tikslus. Dabar maksimalius tikslus sau kelsime „Barcelonoje“, – pridėjo strategas.

Kviečiame stebėti pristatymo konferenciją:


Kaip jau skelbėme, birželio 30-ąją „Barcelona“ kapituliavo Ispanijos čempionato finale (67:69 pralaimėjo Vitorijos „Baskonia“ ekipai), o jau liepos 1-ąją iš Katalonijos komandos vyriausiojo trenerio pareigų buvo atleistas 70-metis serbas Svetislavas Pešičius.

„Į „Barcą“ grįžta Šaras“, – socialiniame tinkle „Twitter“ brūkštelėjo buvęs „Barcelonos“ žaidėjas kroatas Mario Hezonja, o Ispanijos radijo stotis „Carrusel Deportivo“ pabrėžė, kad pirmasis kandidatas pakeisti S. Pešičių – būtent Š.Jasikevičius.

„Barcelona“ pirmiausia galvoja apie Š.Jasikevičių“, – teigė ispanų dienraštis "AS".

„Kai kuriems „Barcelonos“ žaidėjams S. Pešičiaus darbo stilius buvo nepriimtinas, todėl jie visokeriopai palaikys Š.Jasikevičių“, – tvirtino „Sport“ žurnalistas Ramonas Palomaras.

Penktadienį, liepos 3 d., ties išvažiavimais iš Kauno atsirado dideli plakatai „Ačiū, Šarai!“ – tai kauniečių padėka Š. Jasikevičiui. Minėtuose plakatuose taip pat pridėtas ir užsienio kalba parašytas atsisveikinimo žodis. O apačioje nurodyta, kad padėką reiškia visi kauniečiai bei pridėta ir „Ačiū, Šarai“ grotažymė.

Primename, kad Kauno ekipoje profesionalaus krepšininko karjerą 2014-aisiais baigęs Š.Jasikevičius iš pradžių dirbo vyriausiojo trenerio Gintaro Krapiko asistentu, o 2016-aisiais perėmė komandos vairą į savo rankas.

„Žalgiris“, vadovaujamas Š.Jasikevičiaus, penkis kartus tapo Lietuvos krepšinio lygos (LKL) čempionu, tris kartus iškovojo Karaliaus Mindaugo taurę, o 2018-aisiais pateko į Eurolygos finalo ketverto turnyrą ir užėmė trečią vietą.

Š.Jasikevičius – Kauno miesto garbės pilietis.

GALERIJA

  • „Barcelonoje“ pristatytas Š. Jasikevičius: palikau elitinę komandą <span style=color:red;>(vaizdo įrašai)</span>
Rašyti komentarą
Komentarai (5)

Reikia

užsidirbti senatvei - visi žino kokios Lietuvoje pensijos. O jeigu dar geras uždarbis atitinka svajone nugalėti pasaulį, tai iš viso gerai

Analitikas

Parsidavėliai pinigams. O kur patriotizmas ir Lietuvos garbė?

Nu joo

Elitinis eu dugnas
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS