„Bayern“ trenerio poste D. Radonjičių pakeis „Žalgiryje“ dirbęs O. Kostičius | Diena.lt

„BAYERN“ TRENERIO POSTE D. RADONJIČIŲ PAKEIS „ŽALGIRYJE“ DIRBĘS O. KOSTIČIUS

  • 0

Miuncheno „Bayern“ klubas ir Dejanas Radonjičius pasuko skirtingais keliais, skelbia tinklalapis „Eurohoops.net“.

Tas pats tinklalapis praneša, kad „Bayern“ ekipoje Radonjičių pakeis ir iki sezono pabaigos dirbs serbas Oliveris Kostičius, kuris iki šiol buvo ekipos trenerio asistentu.

46-erių Kostičius 2010-2012 metais dirbo Lietuvoje. Jis užėmė Kauno „Žalgirio“ trenerio asistento ir Kauno „Baltų“ vyriausiojo trenerio pareigas.

Tarp variantų stoti prie „Bayern“ vairo buvo ir Velimiras Perasovičius.

Pridedama, kad darbo netekęs D. Radonjičius yra pasiūlytas Pirėjo „Olympiakos“ komandai. Ją šiuo metu treniruoja Kęstutis Kemzūra, tačiau rašoma, kad lietuvio ateitis klube yra neaiški.

Jei Vokietijos lygoje „Bayern“ per 14 susitikimų nė sykio nesuklupo, tai Eurolygoje vaizdas visiškai skiriasi – Miuncheno klubas laimėjo 6 kartus, patyrė 11 pralaimėjimų ir rikiuojasi 15-toje stipriausios Senojo žemyno lygos turnyrinės lentelės pozicijoje.

„Bayern“ pralaimėjo tris paskutinius mačus – prieš „Barceloną“, Kauno „Žalgirį“ ir Belgrado „Crvena Zvezda“. Pastarasis susitikimas Serbijoje baigėsi pralaimėjimu 30 taškų deficitu.

Praėjusiais metais Eurolygoje „Bayern“ rezultatas per 30 turų siekė 14 pergalių ir komanda pretendavo prasiveržti į „Top 8“ etapą.

D. Radonjičius prie „Bayern“ vairo stojo 2018-aisiais ir per šį laikotarpį du kartus tapo Vokietijos čempionu.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS