„Betsafe-LKL“ sezonas sutraukė beveik 2 milijonus televizijos žiūrovų | Diena.lt

„BETSAFE-LKL“ SEZONAS SUTRAUKĖ BEVEIK 2 MILIJONUS TELEVIZIJOS ŽIŪROVŲ

  • 1

Pasibaigus Lietuvos krepšinio lygos dvikovoms ir susumavus skaičius, paaiškėjo jog 2023-2024 m. „Betsafe-LKL“ sezonas buvo žiūrimiausias nuo 2020-2021 m., o skaičiuojant konsoliduoto žiūrėjimo duomenis, tai buvo žiūrimiausias sezonas nuo 2018-2019 m.

Iš viso, remiantis „TNS Kantar“ ir Go3 duomenimis, nuo pat 2023-2024 m. „Betsafe–LKL“ sezono pradžios, Lietuvos krepšinio lygos rungtynes buvo įsijungę net 1 milijonas 930 tūkstančių unikalių žiūrovų.

„Pasibaigus sezonui ir matant šiuos rezultatus, tikrai džiaugiamės tuo, ką pavyko pasiekti. Visas sezonas ir ypatingai atkrintamosios, padovanojo išskirtinę intrigą bei prikaustė daugybės sirgalių dėmesį. Ačiū visiems žiūrovams, komandoms ir partneriams už jų palaikymą bei pasitikėjimą. Visų jų dėka ir toliau galime siekti aukščiausios kokybės,” – sakė LKL komunikacijos vadovas Vaidas Leliuga.

Daugiausiai žiūrovų dėmesio sulaukė finalinės serijos rungtynės tarp „Ryto“ ir „Žalgirio“. Lemiamą intrigos kupiną dvikovą per BTV ir Go3 stebėjo 530 tūkstančių krepšinio aistruolių.

Apskritai, finalų serijų dvikovas per BTV ir Go3 stebėjo beveik trečdalis Lietuvos gyventojų – 887 tūkstančiai unikalių žiūrovų.

Rašyti komentarą
Komentarai (1)

Vytukas

Kai pradėjo daugiau varžybų rodyti per TV, o ne tik per Go3, atsirado ir žiūrovai !!!

SUSIJUSIOS NAUJIENOS