D. Adomaitis: Belgrade svarbiausia apginti savo baudos aikštelę | Diena.lt

D. ADOMAITIS: BELGRADE SVARBIAUSIA APGINTI SAVO BAUDOS AIKŠTELĘ

Vilniaus „Rytas“ Europos taurės išvykos dvikovą pasitinka po dviejų pergalių paeiliui, kurios sustiprino sostinės klubo šansus žengti į kitą etapą.

Prieš skrydį į Belgradą, kur vilniečiai sieks revanšo prieš vietos „Partizan“, sostinės klubo vyriausiasis treneris Dainius Adomaitis įvardino pagrindinį akcentą kovoje su vienais iš  grupės lyderių.

„Gynyba baudos aikštelėje, – Vilniaus oro uoste kalbėjo D. Adomaitis. – Tai dalykas, kurį akcentuojame ir manau bus svarbiausias. Namuose jiems leidome atkovoti 17 kamuolių puolime.“

Pirmajame reguliariojo sezono rate „Partizan“ iškovojo 5 pergales paeiliui, tačiau dabar išgyvena dviejų pralaimėjimų seriją, kai nusileido Venecijos ir Bursos klubams.

„Venecijos ekipa žaisdama su „Partizan“ sugebėjo išmušti juos iš ritmo, keisdami gynybos sistemą ir atlikdami gerą darbą baudos aikštelėje.

„Tofaš“ sužaidė labai protingas rungtynes ir išnaudojo pranašumus, o už kiekvieną „Partizan“ klaidą juos baudė“, – paklaustas, kas lėmė Belgrado ekipos nesėkmes, svarstė D. Adomaitis.

Sostinės ekipos strategas pripažino, jog po dviejų pergalių Europos taurėje jo auklėtiniai išgyvena emocinį pakilimą.

„Faktas, kad tai duoda pasitikėjimą. Faktas, kad psichologiškai tai yra gerai. Turėjome keletą dienų pasiruošti rungtynėms, išnaudojome mačą ir su „Cbet“. Manau, esame pasiruošę ir vykstame kautis“, – teigė D. Adomaitis.

Taip pat treneris pasidžiaugė, jog visi komandos žaidėjai yra sveiki.

„Ryto“ ir „Partizan“ mūšis Belgrade įvyks trečiadienį (11.20) 21 valandą.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS