D. Motiejūnas nepasirodė „Rockets“ medicinėje apžiūroje | Diena.lt

D. MOTIEJŪNAS NEPASIRODĖ "ROCKETS" MEDICINĖJE APŽIŪROJE

  • 0

Donato Motiejūno situacija Hjustono „Rockets“ klube ir toliau lieka neaiški.

Žurnalistas Jonathanas Feigenas skelbia, kad Teksaso klubas artimiausiu metu gali atšaukti savo pasiūlymą ir Motiejūną grąžinti prie apriboto laisvojo agento statuso.

Skelbiama, kad krepšininkas nepasirodė ryte turėjusioje vykti medicininėje apžiūroje.

Naujoji krepšininko ir „Rockets“ sutartis įsigalios tik tuomet, kai Motiejūnas praeis medicininį patikrinimą. Tiesa, jau žinoma, kad puolėjas to daryti neketina.

„Mes turime savo teises ir nesiruošiame pasirodyti. Žiūrėsime, kas atsitiks, žiūrėsime, ką darys „Rockets“, – sakė Motiejūno agentas B.J. Armstrongas.

Jei taip nenutiktų, „Rockets“ liktų padėties šeimininke, kadangi jiems atsitraukus ir Motiejūną palikus apribotu laisvuoju agentu, sutarties su „Nets“ jis pasirašyti negalėtų metus laiko.

Tokią apžiūrą lietuvis jau buvo praėjęs Brukline, kur aktyviai derėjosi su „Nets“ klubu. Šios komandos vadovai liko patenkinti žaidėjo būkle ir siekė pasirašyti su juo sutartį.

„Rockets“ klubas savo veiksmus Motiejūno priėmimui jau buvo atlikęs – dėl vietos lietuviui buvo atleistas gynėjas Bobby Brownas.

Motiejūnas su „Nets“ penktadienį pasirašė ketverių metų 37 mln. JAV dolerių sutartį, tačiau „Rockets“ turėjo teisę per 3 paras pasiūlyti analogiškas sąlygas. Iki termino pabaigos likus septynioms valandoms, buvo pranešta, kad Hjustono klubas nusprendė išsaugoti D-Mo ir pasiūlė jam analogiškos vertės sutartį.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS