D. Motiejūnas tapo paskutinių D. Nowitzki akimirkų krepšinyje liudininku | Diena.lt

D. MOTIEJŪNAS TAPO PASKUTINIŲ D. NOWITZKI AKIMIRKŲ KREPŠINYJE LIUDININKU

Donatas Motiejūnas ir San Antonijaus „Spurs“ (48-34) šventė pergalę paskutinėse Dirko Nowitzki karjeros rungtynėse, kuomet lietuvio ekipa namie kovoje su Dalaso „Mavericks“ (33-49) triumfavo 105:94 (30:16, 27:21, 23:28, 25:29).

„Spurs“ baigė NBA reguliarųjį sezoną ir Vakarų konferencijoje užėmė septintąją vietą. San Antonijaus krepšininkai pirmajame atkrintamųjų varžybų etape susikaus su Denverio „Nuggets“.

D. Motiejūnas mače aikštėje praleido paskutines 2 minutes ir 36 sekundes. Jo pasirodymas buvo pradėtas nesėkmėmis – pražanga puolime ir žingsniais. Visgi po to puolėjas savo statistiką pagerino įmesdamas dvitaškį ir sugriebdamas kamuolį puolime.

Lietuvis tapo D. Nowitzki atsisveikinimo su NBA liudininku – kuomet Motiejūnas pasirodė aikštė, vokietis vis dar žaidė, o jau beveik po dviejų minučių jis buvo griausmingais plojimais išlydėtas į pensiją.

Prieš kelias sekundes D. Nowitzki buvo pasižymėjęs dvitaškiu, o iš viso per 32 minutes įmetė 20 taškų (6/15 dvit., 2/6 trit., 2/2 baudos) bei sugriebė 10 kamuolius.

Vokietis visas rungtynes sulaukė garsaus „Spurs“ sirgalių palaikymo ir skanduočių „MVP, MVP“. Tokia nata baigėsi įspūdinga 21-erius metus NBA ir „Mavericks“ klube trukusi jo karjera.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS