Oficialu: krepšininkas D. Motiejūnas pasirašė sutartį su „Spurs“ komanda | Diena.lt

OFICIALU: KREPŠININKAS D. MOTIEJŪNAS PASIRAŠĖ SUTARTĮ SU „SPURS“ KOMANDA

  • 5

Šiaurės Amerikos Nacionalinės krepšinio asociacijos (NBA) „San Antonio Spurs“ ekipa šeštadienį oficialiai paskelbė, kad pasirašė sutartį su Lietuvos krepšininku Donatu Motiejūnu.

28-erių metų lietuvis „Spurs“ ekipoje turėtų rungtyniauti iki sezono pabaigos.

D. Motiejūnas Kinijos lygoje buvo sunkiai sustabdomas, bet jo atstovaujama Šandongo „Golden Stars“ ekipa suklupo pirmajame atkrintamųjų varžybų etape –aštuntfinalyje.

„Spurs“ (42 pergalės/31 pralaimėjimas) NBA Vakarų konferencijoje užima aštuntąją vietą.

NBA lygoje D. Motiejūnas yra rungtyniavęs 2012-2017 metais, kuomet atstovavo „Houston Rockets“ ir „New Orleans Pelicans“ ekipoms.

Įspūdingą sezoną Kinijoje turėjęs D-Mo šiemet per 34 žaidimo minutes vidutiniškai rinkdavo po 27,7 taško, atkovodavo po 13,9 kamuolio ir atlikdavo po 4,1 rezultatyvaus perdavimo.

Motiejūnas atkrintamosiose žaisti galės, mat šiemet neturėjo sutarties su jokiu kitu NBA klubu.

Paskutinį kartą Motiejūnas stipriausioje pasaulio lygoje žaidė 2016-17 m. sezone, kuomet atstovavo Naujojo Orleano „Pelicans“ klubą. Tąkart jis per 34 sužaistas rungtynes vidutiniškai rinko po 4,4 taško ir atkovojo po 3,1 kamuolio.

„Noriu padėkoti visiems, kurie mane palaikė ir padėjo siekti bendrų tikslų praėjusiame sezone. Esu labai dėkingas Šandongo klubo organizacijai – tai buvo dar vieni ypatingi metai mano karjeroje. Taip pat noriu išreikšti dėkingumą treneriui Virginijui Mikalauskui už tai, ką man davė ir mane išmokė per pastaruosius metus. Kinija – unikali šalis ir davė patirties visam gyvenimui“, – feisbuke rašė D-Mo.

„Facebook“ nuotr.

Rašyti komentarą
Komentarai (5)

Vilius

Labai džiaugiuosi, kad Donatas grįžta į NBA. Kinijoje jis atkūrė savo autoritetą. O atrodė viskas, invalidas visiems laikams. NBA mafija nusispjovė ir nurašė talentingą sportininką. Ir dar tampė kaip lėlę iš komandos į komandą, kad kuo labiau apkvailintų. Bet gyvenimas nesibaigia. Donatas yra sporto žvaigždė, ir Kaunas gali didžiuotis savo augintiniu. Mama gali džiaugtis ir didžiuotis. Jai širdį skaudėjo ir naktų nemiegotų buvo, ko gero, nemažai... Nuostabi mamytė, užauginusi tokį sūnų. Puikus pavyzdys, kad negalima pasiduoti, sunkumams užgriuvus. Šaunuolis... Nors jo charakteris oijoijoi... Matysim, kaip klostysis santykiai su rinktine ir Adomaičiu... Čia dar visko gali būti... Bet viskas į gera...

Vycka59

Tai jeigu tau nerupi, tai kodel skaitai, domiesi tokiais straipsniais?

To you

Ka tu rasai nesamones parase tai parase rai trugdo grybas????
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS