Dėl nuovargio guodęsis X. Pascualis: „Žalgiris“ žais su papildoma motyvacija | Diena.lt

DĖL NUOVARGIO GUODĘSIS X. PASCUALIS: „ŽALGIRIS“ ŽAIS SU PAPILDOMA MOTYVACIJA

  • 0

Sankt Peterburgo „Zenit“ (5-2) ketvirtadienį Kaune susitiks su vietos „Žalgiriu“ (5-5), o tai jiems bus jau antrosios Eurolygos rungtynės šią savaitę.

Pirmadienį nukeltas rungtynes su Vitorijos „Baskonia“ žaidusio „Zenit“ vyriausiasis treneris Xavi Pascualis prieš dvikovą Kaune guodėsi dėl įtempto tvarkaraščio.

„Dabar turime labai sunkų tvarkaraštį, o mūsų oponentai turi po 6-7 dienas pasiruošti mačui, – kalbėjo ispanas. – Atvykstame po ilgos kelionės ir neturėjome daug laiko pasiruošti, o taip pat ir praėjusi savaitė buvo dviguba. Turime atlikti gerą darbą, kad žaistume tokiu pačiu intensyvumu, kaip žais kauniečiai.“

„Žinoma, „Žalgiris“ žais aukštu intensyvumu ir turime rasti būdą, kaip sutrukdyti jų planą, – tęsė X. Pascualis. – Vis dėlto žinome, kad kiekvieną dieną mums yra vis sunkiau, nes esame vis labiau pavargę.

Turime toliau skaityti žaidimą, nes laukia labai sunkus varžovas, kuris sezoną pradėjo keturiomis pergalėmis, o dabar yra patyręs tiek pat pralaimėjimų paeiliui. Jie žaidė prieš labai stiprias komandas ir dabar rungtyniaus su papildoma motyvacija. Jei neatsakysime tuo pačiu, neturime šansų laimėti.“

„Žalgirio“ ir „Zenit“ susitikimas – ketvirtadienį 20 valandą.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS