A. Gudaičio vedamas „Lietuvos rytas“ pergalingai pradėjo V. Garasto turnyrą | Diena.lt

A. GUDAIČIO VEDAMAS "LIETUVOS RYTAS" PERGALINGAI PRADĖJO V. GARASTO TURNYRĄ

  • 0

Vilniaus „Lietuvos ryto“ komanda pergalingai pradėjo Vlado Garasto taurės turnyrą. Tomo Pačėso auklėtiniai 81:69 (16:16, 20:14, 21:14, 24:25) įveikė Krasnojarsko „Jenisey“ ir iškovojo penktąją pergalę kontrolinių rungtynių cikle paeiliui.

Rungtynių lūžis įvyko trečiojo kėlinio pabaigoje. Tuomet „Enisey“ po keturių taškų be atsako sumažino deficitą iki 5 taškų (40:45), tačiau į tai „Lietuvos rytas“ atsakė galingu spurtu.

Artūras Gudaitis pelnė 7 taškus iš eilės, o paskutinėmis kėlinio sekundėmis vilniečiai surengė žaibišką ataką, kurios smaigalyje atsidūręs Artūras Jomantas pasižymėjo dvitaškiu. Taip Pačėso auklėtiniai pranašumą padidino iki 13 taškų (57:44).

Ketvirtajame kėlinyje varžovai priartėjo iki vienženklio skirtumo (58:67), tačiau po Gudaičio ir Davido Logano metimų „Lietuvos rytas“ susigrąžino užtikrintą pergalę ir šventė pergalę.

Rytoj vilniečiai turnyre kausis su Saratovo „Avtodor“, o sekmadienį paskutinėse rungtynėse žais su šeimininkais Klaipėdos „Neptūno“ krepšininkais.

„Lietuvos rytas“: Artūras Gudaitis 15 (9 atk. kam.), Corey Fisheris (5 rez. perd.) ir Davidas Loganas po 12, Deividas Gailius 11 (4 per. kam.), Artūras Jomantas 9, Drew Gordonas 7, Rokas Giedraitis 5, Julius Jucikas ir Kennethas Kadji po 3, Aistis Pilauskas ir Adamas Lapeta po 2.

GALERIJA

  • A. Gudaičio vedamas „Lietuvos rytas“ pergalingai pradėjo V. Garasto turnyrą
  • A. Gudaičio vedamas „Lietuvos rytas“ pergalingai pradėjo V. Garasto turnyrą
Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS