A. Guoga traukiasi iš „Ryto“ prezidento pareigų | Diena.lt

A. GUOGA TRAUKIASI IŠ „RYTO“ PREZIDENTO PAREIGŲ

Vilniaus „Ryto“ prezidentas Antanas Guoga nusprendė pasitraukti iš savo pareigų, o šią žinią oficialiai paskelbė savo feisbuko profilyje.

„Tokiose rungtynėse, kai visa Lietuva palaiko „Žalgirį“, palaikau ir aš. Ir nesuprantu, kodėl turėčiau nepalaikyti – aš visada buvau ir būsiu už lietuviškas komandas ir gražų krepšinį. Jei vilniečiams tai trukdo – pasitraukiu, išsirinkite prezidentą, kuris nekenčia „Žalgirio“. Sėkmės.

De jure, šį įrašą galima laikyti oficialiu pranešimu, jog traukiuosi iš Vilniaus „Ryto“ Prezidento pareigų „B Tribūnos“ prašymu“, – paskelbė A. Guoga.

Pokyčių klube viešai paprašė „Ryto“ sirgalių tribūna „B Tribūna“, kuri reagavo į A. Guogos palaikymą „Žalgiriui“. Klubo prezidentas Kauno arenoje mače tarp „Žalgirio“ ir Stambulo „Fenerbahče“ sėdėjo užsidėjęs „Žalgirio“ kepurę.

„Norime, jog jo neliktų klube. Anksčiau ar vėliau. Jeigu po vasaros situacija klube nesikeis, „B Tribūna“ visam laikui stabdys savo palaikymą ir planuos įkurti atskirą krepšinio klubą Vilniuje, kuris kiltų nuo žemiausių lygų, bet turėtų tinkamas vertybes ir nedarytų gėdos tikriems „Ryto“ fanams“, – rašoma tinklalapyje „btribuna.lt“.

Pats A. Guoga „BasketNews.lt“ sakė, jog palaikyti Kauno ekipą nieko blogo nemato – „Žalgirį“ jis vadina visos Lietuvos komanda.

„Žalgiris“ yra Lietuvos komanda. Aš pats esu gimęs Kaune ir kai „Žalgiris“ tokiose svarbiose rungtynėse konkuruoja su geriausia Turkijos komanda, yra didelis noras, kad laimėtų jie, – kalbėjo A. Guoga. – Man žalią kepurėlę užsidėti ne gėda.“

Po šios „BasketNews.lt“ paskelbtos informacijos neprabėgus nė trims valandoms, A. Guoga savo posto nusprendė atsisakyti.

A. Guoga klubo prezidentu tapo 2017 metų vasarą ir šį postą užėmė kiek mažiau nei dvejus metus. Tuomet jis į klubą atėjo po to, kai pasitraukė buvęs komandos savininkas Gedvydas Vainauskas.„Tokiose rungtynėse, kai visa Lietuva palaiko „Žalgirį“, palaikau ir aš. Ir nesuprantu, kodėl turėčiau nepalaikyti – aš visada buvau ir būsiu už lietuviškas komandas ir gražų krepšinį. Jei vilniečiams tai trukdo – pasitraukiu, išsirinkite prezidentą, kuris nekenčia „Žalgirio“. Sėkmės.

Rašyti komentarą
Komentarai (1)

.

demaGuoga

SUSIJUSIOS NAUJIENOS