Į „Barcelonos“ lėktuvą neįleistas ir Stambule likęs T. Heurtelis žada imtis teisinių veiksmų | Diena.lt

Į „BARCELONOS“ LĖKTUVĄ NEĮLEISTAS IR STAMBULE LIKĘS T. HEURTELIS ŽADA IMTIS TEISINIŲ VEIKSMŲ

  • 0

Tęsiasi drama „Barcelonos“ ir Thomaso Heurtelio istorijoje. Antradienį po katalonų rungtynių Stambule prancūzas nebuvo įleistas į „Barcos“ lėktuvą ir buvo priverstas likti Turkijoje, o dėl tokių klubo veiksmų žaidėjas žada imtis teisinių veiksmų, skelbia „Mundo Deportivo“.

Pranešama, jog situaciją dar labiau sunkina tai, jog T. Heurtelio šeima yra likusi Barselonoje ir pandemijos metu tokia klubo bausmė gali turėti didesnes pasekmes.

„Mundo Deportivo“ skelbia, jog tyrimą jau atlieka Eurolygos žaidėjų asociacija, o Ispanijos ir ACB žaidėjų asociacijos jau išreiškė palaikymą T. Heurteliui.

Kaip praneša žurnalistas Josa Ignacio Huguetas, „Barca“ jau buvo sutarusi su prancūzu dėl kontrakto nutraukimo sąlygų, pagal kurias T. Heurtelis būtų gavęs 1,2 mln. kompensaciją.

Vis dėlto „Barcelona“ sužinojo, kad T. Heurtelis juos apgaudinėja ir ruošiasi persikelti ne į Stambulo „Fenerbahče“, kaip pats teigė, o į Madrido „Real“, su kuriuo jau buvo suderinęs kontrakto sąlygas – 500 tūkst. eurų už likusį sezoną, taip pat sutartis kitiems metams, su galimybe ją pratęsti ir 2022-2023 m.

Po tokio akibrokšto „Barca“ sustabdė visus sutarties nutraukimo veiksmus su T. Heurteliu ir ruošiasi jį išsiųsti į dublerių komandą, kaip anksčiau jau buvo padarę su Tyrese'u Rice'u.

Negana to, nukentėjusiuoju šioje situacijoje gali likti ir tos pačios agentūros kaip ir T. Heurtelis atstovaujamas Leo Westermannas – su „Fenerbahče“ išsiskyręs prancūzas jau buvo suderinęs persikėlimo į Kataloniją detales, tačiau šis procesas yra sustabdytas.

„Mundo Deportivo“ praneša, jog Šarūnas Jasikevičius labiausiai norėjo matyti komandoje Kauno „Žalgirio“ gynėją Thomasą Walkupą, bet dabar atrodo gali likti be jokio papildymo – jei neišsispręs kontrakto nutraukimo situacija su T. Heurteliu, „Barcos“ vadovybė nėra pasirengusi papildomoms išlaidoms ir įžaidėjo pozicijoje veikiausiai verstųsi su Nicku Calathesu, Leandro Bolmaro ir Adamu Hanga.

Eurolygos klubai įsigytus žaidėjus iš kitų stipriausios Senojo žemyno lygos komandų gali registruoti iki sausio 6-osios.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS