Į „Hoptrans-Sirenas“ sugrįžusi E. Tarasevičiūtė: tikiuosi aukščiausio apdovanojimo | Diena.lt

Į „HOPTRANS-SIRENAS“ SUGRĮŽUSI E. TARASEVIČIŪTĖ: TIKIUOSI AUKŠČIAUSIO APDOVANOJIMO

  • 0

Po dviejų metų pertraukos krepšininkė Eglė Tarasevičiūtė ir vėl apsivilko Kauno rajono „Hoptrans-Sirenų“ marškinėlius. Pastaruosius du sezonus „Utenos“ ekipoje rungtyniavusi puolėja tikina, sugrįžtanti į gimtojo miesto komandą įgijusi naudingos patirties ir daug išmokusi.

26 metų E.Tarasevičiūtė su „Hoptrans-Sirenomis“ Lietuvos moterų krepšinio lygoje (LMKL) jau yra iškovojusi sidabro ir bronzos medalius, todėl krepšininkė neslepia – jos tikslas padėti apginti titulą Kauno rajono komandai ir savo kolekciją papuošti aukso medaliu.

Naujam sezonui besirengianti krepšininkė papasakojo, kaip vertina šio sezono „Hoptrans-Sirenų“ komandos komplektaciją, kokia atmosfera vyrauja komandoje bei kodėl šią vasarą galėtų vadinti geriausia savo gyvenime.

– Tris sezonus jau esate rungtyniavusi „Hoptrans-Sirenose“. Kas paskatino vėl sugrįžti?

– Sugrįžti paskatino, tai, jog komanda varžysis Europos taurės turnyre, sieks apginti LMKL čempionių titulą. Taip pat gerai pažįstami treneriai bei žaidėjos prisidėjo prie noro grįžti rungtyniauti į Kauno rajoną.

– Kaip per šiuos du sezonus, kuriuos praleidote „Utenoje“, pati pasikeitėte kaip žaidėja?

– Manau, kad įgijau naudingos patirties. Šiuos sezonus komandoje žaidžiau su tokiomis krepšininkėmis kaip Sandra Linkevičienė, Eglė Šulčiūtė, Rima Valentienė, Rita Milieškienė, iš kurių tikrai daug sužinojau ir išmokau.

– Praėjęs sezonas „Utenos“ ekipoje nesusiklostė taip, kaip visi tikėjosi. Kokių ambicijų turite šiam sezonui?

– Praėjęs sezonas „Utenos‘‘ komandai pasibaigė tikrai blogiausiu įmanomu scenarijumi. Daugiau to kartoti tikrai nesinori. Tikslai patys aukščiausi, kol kas su „Hoptrans-Sirenomis‘‘ nesu iškovojusi aukščiausio apdovanojimo, tad sezono gale labai tikiuosi tokiu pasipuošti.

– Kaip vertinate šio sezono komandos komplektaciją?

– Vertinu tikrai gerai, džiugu, kad išliko komandos branduolys ir prisidėjo naujų, pajėgių žaidėjų.

– Praėjusį sezoną „Hoptrans-Sirenos“ tapo LMKL čempionėmis. Ar dabar jau pasikalbate, kokie komandos tikslai bus šį sezoną?

– Komandos tikslai šį sezoną tikrai ne mažesni, juk apginti titulą daug sunkiau nei jį iškovoti.

– „Hoptrans-Sirenoms šis sezonas bus istorinis – dalyvausite Europos taurės turnyre. Kaip vertinate komandos galimybes?

– Kol kas, neprasidėjus oficialioms rungtynėms, kažką vertinti labai sunku. Žinau tik, kad į kiekvienas rungtynes eisime su didžiuliu noru laimėti ir atiduosime visas jėgas pergalėms pasiekti.

– „Hoptrans-Sirenose“ nemažai žais krepšininkių, kurios buvo ir ankstesniais sezonais, kai rungtyniavote Kaune. Kokia yra komandos atmosfera, turbūt esate gerai susidraugavusios?

– Komandos atmosfera puiki, beveik visos esam pažįstamos iš anksčiau, rungtyniavusios kartu vienoje komandoje ar jaunimo rinktinėse, tad sutariame tikrai labai gerai.

– Kokia jūsų kaip krepšininkės svajonė?

– Kiekvieną dieną tobulėti ir pasiekti užsibrėžtus tikslus.

– Galbūt turite kažkokių hobių, kaip leidžiate laisvalaikį?

– Mėgstu skaityti bei žiūrėti serialus, šiuo metu žiūriu – „Suits“, „Younger“, taip pat svarstau pradėti žiūrėti „Grey‘s Anatomy“, kurį primygtinai rekomenduoja pusė komandos draugių (šypsosi). Man taip pat patinka savanoriauti, galbūt tai darysiu ir šio sezono metu, jei viską pavyks suderinti.

– Kaip paleidote vasarą?

– Drąsiai galiu teigti, kad tai buvo kol kas geriausia vasara mano gyvenime. Pirmą kartą buvau Amerikoje, kur praleidau beveik visą vasarą, daug keliavau, sportavau. Vasaros pabaigoje taip pat buvau Italijoje, krepšinio turnyre.

GALERIJA

  • Į „Hoptrans-Sirenas“ sugrįžusi E. Tarasevičiūtė: tikiuosi aukščiausio apdovanojimo
Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS