Internete plintantis įrašas įsiutino T. Pačėsą: kreipsis į prokuratūrą ir ministrą | Diena.lt

INTERNETE PLINTANTIS ĮRAŠAS ĮSIUTINO T. PAČĖSĄ: KREIPSIS Į PROKURATŪRĄ IR MINISTRĄ

  • 5

Krepšininko karjerą baigęs ir pastaruoju metu aktyviai politikos veikloje dalyvaujantis Tomas Pačėsas susidūrė su netikėtomis problemomis.

Feisbuke plinta vaizdo įrašas, kuriame užfiksuota, kaip dar neseniai karjerą pradėjęs T. Pačėsas yra sulaikomas policijos pareigūnų. Įraše matoma, jog buvęs krepšininkas klupi šalia automobilio, jo policijos pareigūnai paprašė prisistatyti.

Kaip tinklalapiui delfi.lt tvirtino pats T. Pačėsas, jis neturi ko slėpti ir gėdytis.

„Neturiu ko slėpti ir ko gėdintis, kiek žinau, po šito įvykio daugiau jokių procesinių veiksmų nebuvo atlikta, man nebuvo pareikšti jokie kaltinimai, nesu teistas“, – teigė T. Pačėsas.

Buvęs krepšininkas taip pat turi versiją, kam tai galėjo būti naudinga. Alytaus tarybos opozicijai atstovaujantis Pačėsas mano, jog tokia medžiaga palanki galėjo būti pagrindiniams konkurentams – buvusio policijos komisaro Vytauto Grigaravičiaus visuomeniniam judėjimui.

„Netvirtinu, kas ir kodėl ištraukė tą įrašą. Bet jie įsidėjo pirmi. Aiškinsiuosi, kodėl galima knaisiotis po policijos archyvą ir kas dėl to atsakingas, kreipsiuosi į prokuratūrą ir Vidaus reikalų ministeriją“, – bendraudamas su delfi.lt sakė T. Pačėsas.

Rašyti komentarą
Komentarai (5)

Lietugistanas

Pukelis,Buzas,Doktoras ir Pacesas !!!! UZ Lietugistana!

alien

matosi koks apsvaiges net,ar issigandes,bet abejoju

DĖL BANKO SNORAS UŽGROBIMO

GRYВĘ - КГБ MAGNOLIJA, Į KALĖJIMĄ!
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS