Ispanijos žiniasklaida: pagrindinis „Barcelonos“ taikinys – Š. Jasikevičius | Diena.lt

ISPANIJOS ŽINIASKLAIDA: PAGRINDINIS „BARCELONOS“ TAIKINYS – Š. JASIKEVIČIUS

  • 0

„Barcelona“ Šarūną Jasikevičių ir vėl mato kaip pagrindinį kandidatą klubo vyriausiojo trenerio paieškose.

Kelis mėnesius „Barcelona“ pirmuoju variantu užimti vyriausiojo trenerio postą įvardino dabartinį strategą Svetislavą Pesičių, tačiau prieš kelias savaites situacija pasikeitė – „Barca“ vėl ėmė bendrauti su Jasikevičiumi, rašo „Mundo Deportivo“

Skelbiama, kad šiuo metu tai nebėra neįmanomas ėjimas. Galimybė Šarui prisijungti prie katalonų įvardijama kaip realus variantas.

Tarp galimų Jasikevičiaus kito sezono stotelių be „Žalgirio“ ir „Barcelonos“ įvardijamos ir Maskvos CSKA bei Toronto „Raptors“ komandos.

Teigiama, kad „Žalgiris“ šį sezoną Jasikevičiui sumokės 600 tūkst. eurų, o po sezono ketina pasiūlyti dar didesnį atlyginimą.

Šaras jau kalbėjosi su „Raptors“ prezidentu Masai Ujiri ir šiuo metu yra tarp 4 kandidatų, pretenduojančių perimti „Raptors“ vairą.

CSKA gali imtis permainų trenerio poste tik tuo atveju, jeigu klubas netriumfuos VTB Vieningosios lygos finaliniame ketverte. Be to, dėl Dimtrio Itoudžio atleidimo Rusijos klubas turėtų sumokėti 1,5 mln. eurų kompensaciją.

„Mundo Deportivo“ straipsnyje rašoma, kad „Barcelonos“ ėjimas prisivilioti Keviną Pangosą rodo, kad klubas nori Jasikevičiui sudaryti kuo geresnę situaciją vykti treniruoti šią komandą. Klubas norėtų su Jasikevičiumi ilgam susieti ateitį.

Teigiama, kad Katalonijos sostinės komandoje gali likti ir dabartinis treneris Svetislavas Pesičius, kuris užimtų patarėjo pareigas. Tiesa, jis dirbtų administracijoje ir už klausimus, susijusius su krepšiniu, nebūtų atsakingas. Tai būtų paliekama klubo direktoriui ir Jasikevičiui.

Jasikevičius kitam sezonui turi sutartį su „Žalgirio“ ekipa.

„Barcelona“ šį sezoną nepateko į Eurolygos atkrintamąsias varžybas, o Ispanijos lygos pusfinalyje pirmajame mače neturėjo šansų 61:86.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS