Įspūdingame sporto komplekse įsikūrę žalgiriečiai surengė pirmąją treniruotę | Diena.lt

ĮSPŪDINGAME SPORTO KOMPLEKSE ĮSIKŪRĘ ŽALGIRIEČIAI SURENGĖ PIRMĄJĄ TRENIRUOTĘ

  • 0

Pirmadienį į Turkiją atvykę Kauno „Žalgirio“ krepšininkai įsikūrė milžiniškame viešbučio „Gloria“ sporto komplekse. Čia sezonui žalgiriečiai ruošiasi jau antrus metus iš eilės. Daugybės sporto šakų infrastruktūros vienoje teritorijoje talpinantis kompleksas „Žalgirio“ ekipai užtikrina aukščiausias treniruočių sąlygas.

Apie tai ir pasirengimą draugiškam šešių komandų turnyrui „Gloria Cup 2018“ po antradienio dieną surengtos pirmosios treniruotės su „Žalgirio TV“ kalbėjo „Žalgirio“ komandos gynėjas Marius Grigonis ir fizinio rengimo treneris Justinas Grainys.

„Esame praėję fizinio rengimo stadiją. Dabar didesnis akcentas skiriamas krepšiniui. Sąlygos dirbti tikrai įspūdingos. Gyvename viršuje, o apačioje - sporto salė. Gaila, kad negalėjome turėti tokių sąlygų, kai buvo vien fizinio pasirengimo ciklas, nes būtume galėję viską išnaudoti dar labiau. Kaip bebūtų, dabar derinamės, žiūrime, viskas vienoje vietoje, dirbame“, - kalbėjo J. Grainys.

Treniruočių stovyklos sąlygomis džiaugėsi ir žalgirietis M. Grigonis. Krepšininko teigimu, milžiniškas sporto kompleksas puikiai motyvuoja dirbti.

„Tęsiame tą patį pasiruošimą, kurį pradėjome Kaune. Ryte daugiau prisimename savo derinius, paskui dirbame individualiai tiek treniruoklių salėje, tiek krepšinio aikštėje. Čia viskas vietoje. Iš kambario nusileidi tiesiai į salę. Vaizdas gražus į stadioną. Darbinga vieta“, - teigė M. Grigonis.

Trečiadienį „Žalgirio“ ekipa pradės kovas „Gloria Cup“ turnyro grupės varžybose. Žalgiriečiai pirmajame mače susitiks su Bursos „Tofas“ ekipa, žaisiančia Europos taurės turnyre. Ketvirtadienį Šarūno Jasikevičiaus auklėtinių lauks dvikova su Eurolygos kalibro klubu - Stambulo „Anadolu Efes“.

„Su visa pagarba „Nevėžiui“ ir „Šiauliams“, bet mūsų šiame turnyre laukia stipresni varžovai. Manau, kad būsimi varžovai mums padės labiau pasiruošti ir pažiūrėti, kur esame dabar“, - apie laukiantį jėgų išbandymą kalbėjo M. Grigonis.

Prieš neriant į krepšinio turnyrą, viešbučio „Gloria“ sporto komplekse antradienį vakare įvyksta ir lengvosios atletikos varžybos. Žinoma, jose besivaržančių „Žalgirio“ žaidėjų ar trenerių nebus, tačiau J. Grainys žada stebėti lengvaatlečių pasirodymus. Bėgimo varžybose Kauno ekipos trenerių štabo narys palaikys lietuvę bėgikę.

„Aš jau tikrai nedalyvausiu, - juokėsi J. Grainys. - Bet kiek žinau čia varžysis lietuvė Agnė Šerkšnienė. Reikės tikrai nueiti, pažiūrėti ir palaikyti“.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS