J. Dentmonas: Lietuvai sakau „iki pasimatymo“ | Diena.lt

J. DENTMONAS: LIETUVAI SAKAU „IKI PASIMATYMO“

  • 0

Kauno „Žalgirio“ įžaidėjas Justinas Dentmonas jau mėgaujasi atostogomis. Sekmadienį Lietuvą palikęs naujai iškeptas LKL čempionas sugrįžo į savo namus už Atlanto.

Vos atvykęs į JAV J.Dentmonas socialinio tinklo „Instagram“ profilyje padėkojo komandos draugams, treneriams ir „Žalgirio“ sirgaliams.

„Baigėsi vienas įsimintiniausių mano sezonų. Tai buvo sunkus sezonas, bet visi buvome kartu, o gerbėjai su mumis išliko iki pat pabaigos. Ačiū visiems, kurie mus palaikė per visus pakilimus ir nuosmukius. Lietuvos sirgaliai – iš tiesų geriausi Europoje!

Noriu padėkoti treneriams ir klubo vadovams, kad padėjo man patobulinti žaidimą ir rūpinosi manimi už aikštės ribų. Ačiū visiems komandos draugams, kurie padėjo čia jaustis kaip namie ir buvo nuostabios asmenybės.

Ypač ačiū Martynui Pociui, kuris su manimi susisiekė vos tik aš pasirašiau sutartį ir visada buvo pozityvus žmogus, nepaisant to, gerai mums sekėsi ar blogai. Tu mane nuramindavai, kai aš įsikarščiuodavau dėl teisėjų. Labai ačiū už tai. Tikiuosi, kad kada nors ateityje drauge žaisime kokioje nors komandoje.

Galiausiai noriu padėkoti Dievui už jo šlovę ir gailestingumą. Nežinau, ką būčiau daręs be jo. Esu palaimintas.

Aš sakau „iki pasimatymo, Lietuva“. Neatsisveikinu, kadangi tai ne atsisveikinimas. Tiesiog nežinau, kas bus ateityje“, – savo laiške rašo J.Dentmonas.

Šį sezoną nesustabdomai Eurolygoje rungtyniavęs 28-erių gynėjas vidutiniškai pelnydavo po 16,8 taško, atkovodavo po 3,4 ir perimdavo po 1,3 kamuolio bei atlikdavo po 4,1 rezultatyvaus perdavimo.

Varžovų komandas tolimais metimais skandinęs J.Dentmonas reguliariajame sezone iš viso pataikė 74 tritaškius bei pasiekė naują Eurolygos rekordą. Jis taip pat tris kartus buvo pripažintas naudingiausiu savaitės Eurolygos krepšininku.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS