J. Landale’as – vienintelis „Žalgirio“ legionierius palikęs Lietuvą | Diena.lt

J. LANDALE’AS – VIENINTELIS „ŽALGIRIO“ LEGIONIERIUS PALIKĘS LIETUVĄ

  • 0

Kauno „Žalgiris“ praėjusią savaitę oficialiai pranešė, kad komandą turi teisę palikti kiekvienas ekipos narys, tačiau šia galimybe pasinaudojo tik vienas krepšininkas.

Kol kas vieninteliu Kauną palikusiu žaidėju yra Jockas Landale‘as, kuris savo planais pasidalijo „Instagram“ paskyroje.

„Žmogau... toks keistas jausmas šitaip užbaigti sezoną. Myliu šiuos vyrukus ir turėjau puikų laiką, kai su jais visus metus ėjome į karą. Vis dar tikiuosi, kad grįšiu už mėnesio ir sužaisiu likusį Eurolygos sezoną, tačiau dabar planuoju grįžti į Australiją ir būti su savo šeima. Būkite sveiki“, – rašė australas.

Tuo metu remiantis portalo delfi.lt žiniomis, visi kiti likę legionieriai – K.C. Riversas, Zachas LeDay, Nigelis Hayesas bei Thomas Walkupas, yra pasilikę Kaune ir „Žalgirio“ vadovams apie norą palikti komandą neužsiminė.

Tiesa, tinklalapio „BasketNews.lt“ žiniomis, į Jungtines Amerikos Valstijas išvyko Martinas Gebenas. Likusi „Žalgirio“ komanda yra likusi Lietuvoje.

Jau yra aišku, kad žalgiriečiai šį sezoną nebepasirodys LKL pirmenybėse, kurios buvo nutrauktos, tad vieninteliu klaustuku išlieka Eurolygos sezonas, kuris bent jau kol kas yra laikinai sustabdytas.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS