J. Valančiūną pristabdė NBA protokolas | Diena.lt

J. VALANČIŪNĄ PRISTABDĖ NBA PROTOKOLAS

  • 0

Jonas Valančiūnas antrą kartą dėl Nacionalinės krepšinio asociacijos (NBA) sveikatos saugumo protokolo reikalavimų praleido rungtynes.

Sausio 16-ąją J.Valančiūnas žaidė mačą su Filadelfijos "76ers" ekipa ir lietuvio atstovaujama Memfio "Grizzlies" komanda iškovojo pergalę 106:104.

Tačiau dėl galimos koronaviruso infekcijos Filadelfijos klube buvo atšaukta 17 d. turėjusi vykti "76ers" dvikova su Oklahomos "Thunder".

Nei NBA, nei "Grizzlies" nekonkretizavo, ar J.Valančiūnas serga, ar turėjo kontaktą su infekuotu asmeniu iš "76ers". Lietuvis buvo vienintelis Memfio komandos žaidėjas, įrašytas į NBA sveikatos apsaugos protokolą, todėl turėjo praleisti sausio 18 d. numatytas rungtynes su Fynikso "Suns".

Nei NBA, nei Memfio klubas nekonkretizavo, ar J.Valančiūnas serga, ar turėjo kontaktą su infekuotu asmeniu.

Sausio 9-ąją d. J.Valančiūnas, įpusėjus dvikovai su Bruklino "Nets", privalėjo palikti aikštę dėl to pačios priežasties – buvo atsidūręs Sveikatos saugumo protokole. Vėliau paaiškėjo, kad lietuvis neserga koronavirusu, tad grįžo į aikštę jau per kitas rungtynes.

Indianos "Pacers" ekipa su Domantu Saboniu svečiuose net 96:129 pralaimėjo Los Andželo "Clippers". Lietuvis pelnė 19 taškų, keturiolika kartų atkovojo kamuolį, atliko 6 rezultatyvius perdavimus.

"Pacers" klubas Rytų konferencijoje (8 pergalės ir 5 pralaimėjimai) – ketvirtoje vietoje.

Igno Brazdeikio atstovaujamas Niujorko "Knicks" (6 ir 8, devinta vieta Rytų konferencijoje) išvykoje 105:75 sutriuškino Bostono "Celtics". Lietuvis taškų nepelnė.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS