JAV krepšininkai sensacingai pralaimėjo prancūzams | Diena.lt

JAV KREPŠININKAI SENSACINGAI PRALAIMĖJO PRANCŪZAMS

  • 5

Kinijoje vykstančio pasaulio vyrų krepšinio čempionato ketvirtfinalyje trečiadienį Prancūzijos rinktinė 89:79 (18:18, 27:21, 18:27, 26:13) nugalėjo JAV komandą ir eliminavo pastarąją iš kovos dėl apdovanojimų.

Prancūzijos krepšininkai pirmavo didesnę laiko dalį ir trečiajame kėlinyje turėjo dviženklę persvarą (53:43). Dar tame pačiame kėlinyje JAV ekipa sugebėjo išsiveržti į priekį 66:63. Ketvirtojo kėlinio viduryje JAV rinktinė pirmavo 76:71, bet tuomet prancūzai laimėjo atkarpą net 11:0 ir įgijo 6 taškų persvarą (82:76). Paskutinę minutę amerikiečiams išsigelbėti nepavyko ir Prancūzija šventė pergalę.

Prancūzijos rinktinėje 22 taškus surinko Evanas Fournier, 21 - Rudy Gobertas (16 atk. kam.), 18 - Nando de Colo, 11 - Frankas Ntilikina.

2010 ir 2014 metų planetos čempionei JAV komandai 29 taškus pelnė Donovanas Mitchellas, 11 - Marcusas Smartas, 10 -- Kemba Walkeris, 9 - Jaylenas Brownas.

Pusfinalyje prancūzai žais su Argentinos komanda.

GALERIJA

  • JAV krepšininkai sensacingai pralaimėjo prancūzams
  • JAV krepšininkai sensacingai pralaimėjo prancūzams
  • JAV krepšininkai sensacingai pralaimėjo prancūzams
Scanpix nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (5)

ALGIS

Pagaliau jankius pastatė į vietą

Ne nūū

Kažkoks visas čempas netradicinis. Komandos, kurios įprastai laimi ir eina iki medalių, šiais metais nusileido vidutinybėms. Smagu tik, jog buvo įrodyta, kad žaisti galima ir prieš JAV. O tai, pavyzdžiui, lietuviai visada skaičiuodavo kaip sužaist, kad tik kuo ilgiau nereikėtų su amerikonais susitikt. :)

liga

saugokit sveikata wiljamso gerbejo gali ir neatlaikyt savu pralosimas
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS