Jonavos krepšininkai po pratęsimo įveikė Suomijos vicečempionus | Diena.lt

JONAVOS KREPŠININKAI PO PRATĘSIMO ĮVEIKĖ SUOMIJOS VICEČEMPIONUS

  • 0

FIBA Europos taurės C grupės rungtynėse Jonavoje „CBet“ priėmė Suomijos vicečempionus „Karhu Basket“ krepšininkus.

FIBA Europos taurės C grupės rungtynėse Jonavoje „CBet“ priėmė Suomijos vicečempionus „Karhu Basket“ krepšininkus.

Virginijaus Šeškaus auklėtiniai sėkmingiau pradėjo rungtynes ir didžiąją pirmojo kėlinuko dalį pirmavo. Didesnės persvaros šeimininkai taip ir neįgijo bei į antrą kėlinį nusinešė minimalią persvarą (25:24).

Antrajame kėlinyje abi komandos nestabdė žaidimo temo ir tęsė taškų lenktynes, kurios naudingesnės buvo T. Palmi vedamiems svečiams. Suomijos ekipa į ilgąją pertrauką išėjo pirmaudama (44:47).

Trečiajame kėlinyje įsibėgėjo jonaviečių lyderis S. Mičovičius, kurio sėkminga atkarpa leido susigrąžinti šeimininkams pranašumą (55:50). Prieš pat lemiamą ketvirtį E. Šeškus surinko 8 taškus ir leido išlaikyti turimą 5 taškų pranašumą (71:66).

Lemiamame ketvirtyje suomiai kilo į lemiamą šturmą ir likus žaisti mažiau nei dviems minutėms priartėjo iki 1 taško (82:81). Rungtynių pabaigą sėkmingiau sužaidė suomiai, tačiau I. Gandia-Rosa fantastišku tritaškiu išplėšė pratęsimą (87:87).

Pratęsime vyko nervų karas, o namų sienos rungtynių pabaigoje tapo lemiamas faktorius. „CBet“ iškovojo 3-iąją pergalę iš 4-ių galimų ir dar labiau sustiprino šansus žengti į kitą etapą.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS