K. Durantui ir dar trims Bruklino „Nets“ krepšininkams diagnozuotas koronavirusas | Diena.lt

K. DURANTUI IR DAR TRIMS BRUKLINO „NETS“ KREPŠININKAMS DIAGNOZUOTAS KORONAVIRUSAS

  • 0

Prieš daugmaž valandą paaiškėjus, jog keturiems Bruklino „Nets“ krepšininkams buvo diagnozuotas koronavirusas, dabar išaiškėjo ir vieno iš krepšininkų tapatybė.

Kaip praneša Shamsas Charania, tai – komandos superžvaigždė Kevinas Durantas. Pridedama, jog Durantas koronaviruso simptomų neturėjo.Bruklino komandos pranešime buvo teigiama, kad vienas iš žaidėjų patiria ligai būdingus simptomus, o likę trys nejaučia simptomų ir jaučiasi gerai.Kovo 5 d. Brukline rungtyniavo Jonas Valančiūnas, kai jo atstovaujama Memfio „Grizzlies“ „Nets“ krepšininkus sutriuškino 118:79.

„Visi būkite saugūs, rūpinkitės savimi ir laikykitės karantino taisyklių. Mes pereisime per tai“, – cituojamas Durantas.

Organizacija šiuo metu aiškinasi, kas kontaktavo su žaidėjais, įskaitant ir pastarąsias lygos rungtynes, o visi komandos žaidėjai, treneriai ir personalo darbuotojai yra karantinuojami.

Iki šiol virusas buvo palietęs tris stipriausios pasaulio krepšinio lygos žaidėjus: Jutos „Jazz“ duetą Rudy Gobertą ir Donovaną Mitchellą bei Detroito „Pistons“ aukštaūgį Christianą Woodą.

 
   

 

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS