K. Maksvytis pasiruošęs stoti prie Lietuvos rinktinės vairo | Diena.lt

K. MAKSVYTIS PASIRUOŠĘS STOTI PRIE LIETUVOS RINKTINĖS VAIRO

Kazys Maksvytis yra pasirengęs perimti Lietuvos rinktinės trenerio vietą, jeigu ji jam oficialiai bus pasiūlyta. Tinklalapio „BasketNews.lt“ žiniomis, treneris pats rodo norą užimti šį postą, kliūčių  jam nedarys ir Permės „Parma“, kurios vyriausiuoju treneriu jis tapo šią vasarą.

Lietuvos krepšinio federacija (LKF) praėjusią savaitę paskelbė, kad prezidentas Arvydas Sabonis ir generalinis sekretorius Mindaugas Špokas buvo susitikę su Maksvyčiu ir aptarė jo galimybes treniruoti Lietuvos rinktinę.

„BasketNews.lt“ žiniomis, LKF daugiau nebendravo nė su vienu kandidatu ir K. Maksvytis yra jų pagrindinis taikinys.

Naujasis rinktinės treneris turėtų būti patvirtintas lapkričio 12 dieną, per LKF vykdomojo komiteto posėdį.

Maksvytis nacionalinės komandos trenerio poste pakeistų Dainių Adomaitį, kuris pasitraukė po pasaulio čempionato, kuriame Lietuva užėmė devintąją vietą.

Naujojo trenerio artėjantį sezoną lauktų vienas Europos čempionato atrankos langas vasario mėnesį ir olimpinių žaidynių atranka birželio pabaigoje.

Rašyti komentarą
Komentarai (1)

Jo

Na, Maksvytis dar per jaunas taip drastiškai laidoti savo karjerą. Ir vardan ko? Koks jis bebūtų puikus treneris, sukonstravęs daug jaunimo pergalių ar pakėlęs "Atlantą", sužvėrėjusios minios akivaizdoje visada bus tik nevykėlis. Lietuvoje nėra krepšinio krizės. Tik sužvėrėjusi minia ir nevykę treneriai. Tie, kurie atsisako rinktinės - "bailiai", o tie, kurie kurie surizikavę pralaimi - looseriai. Tik minia teisi. Ir jai, kaip ir visiems - dzin, kad į Lietuvos kašį įsimetė puvėsis. Kad šiandien kašis serga ir jau nebepridengsi to buvusiomis pergalėmis, nei asmenine Sabo šlove.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS