Kauno rajono „Hoptrans-Sirenas“ sustiprino D. Belickaitė | Diena.lt

KAUNO RAJONO „HOPTRANS-SIRENAS“ SUSTIPRINO D. BELICKAITĖ

  • 0

Lietuvos moterų krepšinio lygos (LMKL) čempionės Kauno rajono „Hoptrans-Sirenos“ pasirašė sutartį su 20-mete gynėja Dalia Belickaite.

Praėjusį sezoną 177 cm žaidėja atstovavo „Utenos“ ekipai ir LMKL per susitikimą vidutiniškai rinko po 7,3 taško, atkovodavo 2,3 kamuolio ir atlikdavo po beveik 2 rezultatyvius perdavimus.

„Džiaugiamės, kad mūsų komandą sustiprino tokia perspektyvi ir talentinga žaidėja. Maža to, tai labai charizmatiška asmenybė ir gyvenime. Dalią ilga laiką persekiotojo traumos, kurios pakišdavo koją labiau atsiskleisti, tačiau tikimės, kad „Hoptrans-Sirenose“ ji turės puikią progą dar labiau patobulėti ir padės siekti pergalių“, – kalbėjo Kauno rajono komandos direktorė Rasa Žemantauskaitė-Matlašaitienė.

2013 ir 2014 metų vasarą D. Belickaitė buvo patyrusi sunkias kryžminių kelio raiščių traumas, tačiau jauna krepšininkė dėjo visas pastangas ir sugrįžo į profesionalų krepšinį.

Šią vasarą gynėja atstovavo Lietuvos dvidešimtmečių (U20) merginų rinktinei, su kuria pasipuošė Europos čempionato B diviziono sidabro medaliais bei iškovojo teisę varžytis A divizione. D. Belickaitė buvo viena komandos lyderių ir per susitikimą pelnydavo vidutiniškai po 10,8 taško, sugriebdavo 6,8 kamuolio, atlikdavo po 3 rezultatyvius perdavimus ir rinkdavo 12,5 naudingumo balų.

„Hoptrans-Sirenos“ šią vasarą jau pratęsė sutartį su puolėja Gintare Jasiunskaite, galiojančias sutartis su klubu turi bei kitą sezoną taip pat rungtyniaus gynėja Rasa Knyzaitė, puolėja Karolina Ambotaitė bei vidurio puolėja Livija Sakevičiutė.

Kitą sezoną LMKL čempionėms ir toliau vadovaus treneris Linas Šalkus, su kuriuo buvo pratęsta sutartis.

„Hoptrans-Sirenoms“ artėjantis sezonas bus istorinis – Kauno rajono klubas pirmą kartą istorijoje rungtyniaus moterų Europos taurės turnyre.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS