Serbijoje kritęs A. Trinchieri: eisiu išsilaižyti žaizdas | Diena.lt

SERBIJOJE KRITĘS A. TRINCHIERI: EISIU IŠSILAIŽYTI ŽAIZDAS

Vienintelis liūdinantis dalykas, kad aš žaidėjais kartais tikiu labiau nei jie patys savimi. Tai turiu pakeisti.

Daugiau: https://www.krepsinis.net/naujiena/a-trinchieri-liudina-kad-as-zaidejais-tikiu-labiau-negu-jie-savimi/333074?utm_source=copy&utm_medium=txt&utm_campaign=copy-txt

"Vienintelis liūdinantis dalykas, kad aš žaidėjais kartais tikiu labiau nei jie patys savimi", - atsiduso Andrea Trinchieri. Kauno „Žalgirio“ (8-15) krepšininkai pralaimėjo Eurolygos 23-ojo turo rungtynes Belgrade. Lietuvos čempionai rezultatu 72:81 nusileido Belgrado „Partizan“ (12-11) krepšininkai.

Kauniečiai Belgrado "Stark" arenoje startavo galingai. Nepaisant aršaus sirgalių palaikymo "Partizan" ekipai, Keenanas Evansas smeigė du tritaškius, Dovydas Giedraitis du kartus perėmė varžovų kamuolius ir pelnė keturis lengvus taškus, o Laurynas Birutis įvertė dvitaškį su varžovo pražanga – 13:3. Po du taškus pelnė Edgaras Ulanovas, Kevarriusas Hayesas ir L.Birutis, Arnas Butkevičius pataikė sudėtingą tritaškį, o Lukas Lekavičius pasižymėjo keturiais taškais – 26:22.

Per kiek daugiau nei pusę antrojo kėlinio šešis taškus surinko K.Evansas, dvitaškiu pasižymėjo K.Hayesas, bet rezultatas jau buvo lygus – 34:34. Pirmus penkis savo taškus įsirašė Rolandas Šmitas, o po du taškus dar pridėjo L.Birutis ir K.Evansas – 43:45.

Po pertraukos per pusę trečiojo kėlinio svečiai tenkinosi tik keturiais L.Biručio taškais, o skirtumas tarp komandų augo – 47:53. Du taiklius tolimus metimus paleido K.Evansas, o po vieną pataikė Brady Manekas ir D.Giedraitis – 61:59.

Sėkmingą reidą po krepšiu surengė K.Evansas, bet tai buvo visi komandos taškai per pusę lemiamo ketvirčio – 61:71. Tas pats K.Evansas realizavo tris baudų metimus, po vieną įmetė A.Butkevičius ir E.Ulanovas, dvitaškį įmetė K.Hayesas, o keturiais taškais dvikovą užbaigęs R.Šmitas nuo pralaimėjimo jau neišgelbėjo – 72:81.

„Žalgiris“: K.Evansas 25 (3 per. kam.), L.Birutis 11 (5 atk. kam.), R.Šmitas 9 (6 atk. kam.), D.Giedraitis 7 (3 per. kam.), K.Hayesas 6, A.Butkevičius 4, L.Lekavičius 4, E.Ulanovas 3, B.Manekas 3, E.Sumneris 0, T.Dimša 0.

„Partizan“: P.Dozieras 23, Z.LeDay 21, F.Kaminsky 12.

"Norint laimėti tikiu, kad kažkas daugiau turi padėti puolime. Vienintelis liūdinantis dalykas, kad aš žaidėjais kartais tikiu labiau nei jie patys savimi. Tai turiu pakeisti. Vyksta rungtynės ir turi rodyti, kad nori atakuoti krepšį. Jeigu pramesi, niekas nepyks. Kartais mes tiesiog neatakavome. Čia krepšinis, o ne rankinis", - dėstė A. Trinchieri.

"Mano žaidėjai turi suprasti, kad daviau jiems įrankius, kuriais jie turi naudotis. Vieniems tai pavyko, kiti buvo per drovūs. Žaisti „Žalgiryje“ yra įspūdinga, nes mes neturime didelės rotacijos. Kiekvienoje pozicijoje neturime  po tris laukiančius žaidėjus, - sakė italas ir pridūrė. - Eisiu į viešbutį kaip šuo išsilaižyti žaizdas"

Rašyti komentarą
Komentarai (10)

Kuba

Taigi moskvyčius taip moralia sulaužė žaidėjus, kad reikės nei vieno mėn jiems atsistatyti..kada palygini kaip žaidžiama dabar, tai pamatai koks buvo bukas ir primityvus tas žaidimas..

Evansas

tempia Zalgiri,be jo butu nykuma

Sūduvis

Na jo prisipirkome už kosminius pinigus iš kitų komandų išdrėbtų trenenerių ir nepažaidžiančių duodašiknių, ir norime rezultato, reikia skatinti į komandas sugrįžti puikiai žaidžiančius ir treniruojančius lietuvaičius.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS