KKML Veteranų „40+“ lygos finaluose – žvaigždžių paradas | Diena.lt

KKML VETERANŲ „40+“ LYGOS FINALUOSE – ŽVAIGŽDŽIŲ PARADAS

Antradienį Kauno kolegijos sporto salėje bus žaidžiami Kauno krepšinio mėgėjų lygos (KKML) Veteranų „40+“ lygos finaliniai susitikimai. Rungtynėse dėl aukso medalių kovos „TopSport“ (treneris Gintaras Staniulis) ir „Notomas“ (treneris Tomas Norkus), o dėl trečiosios vietos susitiks „Serksta-Lekėčiai“ (treneris Giedrius Serkevičius) bei „Grifonas“ (treneris Vitoldas Masalskis).

Varžybose iš viso dalyvavo 9 ekipos. „TopSport“ krepšininkai, reguliariajame sezone likę antri, pusfinalyje 132:79 ir 107:93 dukart nugalėjo „Serksta-Lekėčiai“ komandą. „Topsport“ gretose rungtyniauja tokie žinomi buvę profesionalūs žaidėjai kaip G.Staniulis, Saulius Štombergas, Dainius Staugaitis, Vaidas Jurgilas, Vaidas Stiga, Tomas Masiulis, Dainius Gulbinas.

„Notomas“ reguliariajame sezone užėmė tik penktąją vietą, bet ketvirtfinalyje abu kartus palaužė Kauno „Policiją“ (85:80 ir 90:71). Pusfinalyje T.Norkaus vadovaujama komanda buvo pajėgesnė už „Grifoną“ – 91:81 ir 75:61. „Notomo“ lyderiai“ yra Teisutis Kuzminskas, Irmūnas Juškys, Arūnas Šeferis, Giedrius Vartavičius, Robertas Butkus. Yra nemaža tikimybė, kad finale ekipai padės ir buvęs Lietuvos rinktinės puolėjas Eurelijus Žukauskas.

„Serksta-Lekėčiai“ reguliariajame sezone finišavo šešti, tačiau prieš svarbiausias sezono kovas atsinaujino ir ketvirtfinalyje patiesė KSK „Ledi“ krepšininkus (85:74 ir 73:63). Šiose rungtynėse nugalėtojus į priekį „tempė“ Aurimas Palšis ir Egidijus Mikalajūnas.

Dėl bronzos medalių kovos ir reguliariojo sezono nugalėtojas „Grifonas“, kuris pusfinalyje turėjo pripažinti „Notomo“ pranašumą. V.Masalskio treniruojamoje komandoje išsiskiria ilgametis Vilniaus „Sakalų“ žaidėjas Rolandas Matulis ir buvęs Kauno „Žalgirio“ snaiperis Darius Lukminas. „Grifonui“ taip pat atstovauja Erikas Kučiauskas, taip pat traumą paskutiniu metu besigydęs Nerijus Paulauskas.

Finalinių susitikimų tvarkaraštis:
Balandžio 21 d., Kauno kolegijos sporto salė, Pramonės pr. 22, Kaunas

Rungtynės dėl trečios vietos
18.30 val. „Serksta-Lekėčiai“ – „Grifonas‘

Rungtynės dėl pirmos vietos
20.00 val. „TopSport“ – „Notomas“

GALERIJA

  • Rolandas Matulis
  • Vitoldas Masalskis
  • Darius Lukminas
Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS