„Knicks“ vadovai pabijojo K. Durantui siūlyti maksimalią sutartį | Diena.lt

„KNICKS“ VADOVAI PABIJOJO K. DURANTUI SIŪLYTI MAKSIMALIĄ SUTARTĮ

  • 0

Su Niujorko „Knicks“ itin glaudžiai sietas Kevinas Durantas nesulaukė siekto pasiūlymo iš šios ekipos vadovybės. ESPN praneša, kad „Knicks“ galiausiai nusisuko nuo 30-mečio krepšininko, pabijodama Achilo sausgyslę traumą patyrusiam atletui siūlyti maksimalią sutartį.

Tuo metu reabilitaciją po sunkaus sužeidimo pradėjęs K. Durantas buvo susidomėjęs tik maksimalų atlyginimą siekiančiais pasiūlymais bei dėl ketverių metų ir 164 mln. JAV dolerių sutarties susitarė su Bruklino „Nets“.

Tarp keturių pageidautinų K. Duranto komandų buvo „Nets“, „Knicks“, „Golden State Warriors“ ir Los Andželo „Clippers“.

Nusprendus nerizikuoti, „Knicks“ vadovai nuskrido į Los Andželą, kur susitiko su Juliusu Randle'u ir su juo sutarė dėl trijų sezonų ir 63 mln. JAV dolerių kontrakto.

K. Durantas ilgą laiką buvo pagrindinis „Knicks“ taikinys. Dėl to klubas atliko kelis mainus, taip savo algų kepurėje atlaisvindamas vietas dviem maksimaliems kontraktams. Vienas iš jų turėjo būti pasiūlytas būtent Durantui, o kitas – antrai laisvai lygos superžvaigždei.

Visgi Niujorko ekipai kortas sujaukė K. Duranto trauma, dėl kurios jis greičiausiai nerungtyniaus visą artėjantį sezoną.

„Knicks“ ir K. Durantas liko nė nepradėję kalbėtis apie finansines potencialaus pasiūlymo sąlygas, tačiau pridedama, jog „Golden State Warriors“ paliekantis puolėjas net nebūtų svarstęs mažesnės nei maksimalios vertės kontrakto.

Juos kartu su „Nets“ siūlė „Warriors“ ir „Clippers“.

Pasirašiusi Randle'ą „Knicks“ NBA laisvųjų agentų rinkoje taip pat dar pasikvietė Bobby Portisą (2 metų ir 31 mln. JAV dolerių sutartis), Reggie Bullocką (2 metai, 21 mln. JAV dolerių) ir Tajų Gibsoną (2 metai, 20 mln. JAV dolerių).

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS