Krepšininkas M. Gecevičius norėtų žaisti iki 35-erių | Diena.lt

KREPŠININKAS M. GECEVIČIUS NORĖTŲ ŽAISTI IKI 35-ERIŲ

  • 1

Nuo 2004 metų profesionaliai žaidžiantis 32-ejų metų Martynas Gecevičius iš Utenos „Juventus“ spėja, kad karjerą tęs dar trejus metus. 

„Anksčiau galvojau, kad karjerą baigsiu 35-erių, bet paskutinius porą metų maniau, kad net anksčiau. Šiemet vėl galvoju, kad žaisiu iki 35-erių. Taip ir balansuoju ties tuo skaičiumi“, – LKL TV sakė M. Gecevičius.

193 cm ūgio taikliarankis taip pat įvardino, kuo kitų komandų kontekste šiemet išsiskiria Utenos klubas.

„Stipri rūbinė iš tikrųjų, nuo ko viskas ir prasideda, – teigė M. Gecevičius. – Manau, kad tose komandose, kurios laimi, tikrai gerai sutariama. Aišku, būna visokių pykčių aikštelėje, bet tas yra gerai, kad aikštelėje tai ir lieka, o į rūbinę to nenešame.“

Šiemet vėl galvoju, kad žaisiu iki 35-erių. Taip ir balansuoju ties tuo skaičiumi.

Vėliau jis buvo paklaustas ir apie metus, kuriuos praleido Graikijoje. Būdamas 23-ejų gynėjas išvyko į Pirėjo „Olympiakos“ ekipą, su kuria dukart į viršų kėlė Eurolygos čempionų taurę. Daugiausiai sunkumų krepšininkui tuomet kėlė prisitaikymas prie pasikeitusių gyvenimo sąlygų.

„Sunkiausia gal buvo, kad pasikeitė visas gyvenimas. Žaidžiau „Sakaluose“, „Ryte“ ir gyvenau namie, buvau Vilniuje – savo mieste, man niekur nereikėjo važiuoti, net negyvenau kitame mieste Lietuvoje. Aišku, tu esi vienas, išvažiuoji į kitą šalį, lietuvių daugiau nebuvo, bet nemanau, kad dėl to buvo daug problemų“, – pridūrė „Juventus“ žaidėjas.

Vilnietis šį sezoną „Juventus“ gretose LKL vidutiniškai pelno po 11,7 taško, atkovoja po 3,6 kamuolio, atlieka po 3,9 rezultatyvaus perdavimo ir renka po 14,5 naudingumo balo.

Rašyti komentarą
Komentarai (1)

Jo

As maniau kad jam jau 40

SUSIJUSIOS NAUJIENOS