Krepšinio rinktinėje – rimta netektis | Diena.lt

KREPŠINIO RINKTINĖJE – RIMTA NETEKTIS

Lietuvos krepšinio rinktinė šiandien Taline kovos gerokai nukraujavusi. Antrųjų 2025 metų Europos čempionato atrankos rungtynių išvakarėse Kazio Maksvyčio komanda neteko dviejų žaidėjų, o prieš pat mačą iš rikiuotės iškrito ir Deividas Sirvydis.

Svarbų vaidmenį rinktinėje atliekantis Panevėžio „Lietkabelio“ gynėjas Deividas Sirvydis nuvyko į Estiją, bet pajuto kojos skausmus ir ant parketo nežengs. Pirmajame mače Vilniuje su Lenkijos krepšininkais D. Sirvydis žaidė 11 min. ir spėjo surinkti 8 taškus.

Po užtikrintai 83:64 laimėtų rungtynių su lenkais paaiškėjo, kad į Estiją nevyks Martinas Gebenas ir Margiris Normantas, susidūrę su sveikatos problemomis, o vietoje jų prie ekipos prisidėjo Matas Jogėla. Šis gynėjas rungtyniauja Ispanijos pirmenybėse ir Lugo „Breogan“ klubui čempionate pelno vidutiniškai po 9 taškus, atkovoja po 2,4 kamuolio ir atlieka po 2,2 rezultatyvaus perdavimo.

Rungtynės Taline prasidės 19 val., o į jas išpirkti visi per 7 tūkst. bilietų. Estijos komanda, kaip ir lietuviai, yra H grupės lyderiai. Jie išvykoje 74:69 pranoko Šiaurės Makedonijos krepšininkus. Estijos komandai tame sustikime daugiausia taškų pelnė: Maikas Kotsaras ir Siimas-Saneris Vene po 16, Kristianas Kullamae 14, Janari Joesaar 8, Martas Rosenthalas ir Arturas Kononstukas po 7.

Rašyti komentarą
Komentarai (3)

O tai kur tas

kur su lenkais draskesi?pavargo? Man tai sveikata brangesne neziurejau, kaip pamaciau kaip neprofesionaliai lietuviai pries ka ka, bet jau estai duoda i kaulus-ziauru...Gal tikrai Maskvyciui dar poilsiaut reikia?

as

labai gerai amerikoje treneris stazavosi,kuo greiciau atsikratykyte jo paslaugu

Maskvytis

ir tas statybos ne treneriai ,be krepsinio niuansu visiskai kas tokius ir skiria treneriais ,gal.savi ,va gaus nuo Estijos ir bus Kieti treneriukai ,be teises rinktinei europos cempe .

SUSIJUSIOS NAUJIENOS