Krepšinio sirgalius Pekine paniro į komą: lietuviui labai reikalinga pagalba | Diena.lt

KREPŠINIO SIRGALIUS PEKINE PANIRO Į KOMĄ: LIETUVIUI LABAI REIKALINGA PAGALBA

  • 8

Sekmadienį pasibaigus Pasaulio krepšinio čempionatui Kinijoje, likus vos porai dienų iki šios datos, Lietuvos krepšinio sirgalių bendruomenę supurtė netikėta žinia – vieną iš sirgalių ištiko insultas. Jau kurį laiką Pekino ligoninėje esantis vyras yra paniręs į komą, o už jo gydymą kasdien skaičiuojami tūkstančiai eurų.

Žinia apie rugsėjo 13 dienos popietę ištikusią nelaimę socialiniame tinkle vakar pasidalijo Lietuvos krepšinio federacija.

„Mūsų bičiulį, krepšinio sirgalių, šeimos žmogų Andrių Radzevičių Pekine ištiko insultas. Todėl prašome visų krepšinio aistruolių, draugų, artimųjų, geros valios žmonių – visos mūsų galinčios ir mokančios susivienyti visuomenės pagalbos“, – rašė atstovai.

Pasak jų, insulto ištiktas vyras buvo skubiai pristatytas į vietinę Kinijos sostinės ligoninę „Peking Union Medical College Hospital“. Atlikus tyrimus ir įvykus gydytojų susitikimui esą nuspręsta, jog vien gydymo vaistais nepakanka, buvo skubiai atlikta operacija.

„Šiuo metu Andrius ištiktas komos ir nuodugniai stebimas. Gydytojai nedrįsta spėti, kada jis atsigaus ir kiek gali užtrukti gydymas, bet mes visi viltingai tikimės paties geriausio ir kad tai įvyks kuo greičiau“, – tikisi Lietuvos krepšinio sirgalių bendruomenė.


Kaip skelbia jie, prieš išvykdamas vyras su bendrove „Seesam Vienna Insurance Group“ sudarė draudimo sutartį. Tačiau, kaip paaiškėjo, remiantis draudimo bendrovės sąlygomis, insultas yra lėtinė liga, todėl kompensuojama suma – iki 7000 eurų.

„Šios sumos pakako tik pirminei apžiūrai, tyrimams ir operacijai. Ligoninėje Andriaus vardu atidarėme sąskaitą, įnešėme pinigų, bet už kiekvieną dieną, praleistą reanimacijoje, iš jos išskaičiuojama 10 tūkst. juanių (apie 1283 eurų). Savaitgaliais ir švenčių dienomis taikomas dvigubas tarifas. O gydymo gali prireikti kelis mėnesius“, – prognozavo sirgalių bendruomenės nariai.

Prašome visų krepšinio aistruolių, draugų, artimųjų, geros valios žmonių – visos mūsų galinčios ir mokančios susivienyti visuomenės pagalbos.

Jų teigimu, ligoninėje šalia Andriaus budi jo žmona Sigvida. „Kiekviena, kad ir nedidelė, auka jo šeimai labai svarbi. Labai tikimės, kad neliksite abejingi šiai nelaimei. Tikime, kad galite prisidėti prie Andriaus gydymo išlaidų“, – į visuomenę dar kartą kreipėsi Lietuvos krepšinio federacijos atstovai.

Andriaus žmonos sąskaita, kuria ji gali disponuoti Kinijoje:

Sigvida Radzeviciene

IBAN: LT613920010087631403

BIC: REVOGB21

Paypal: sigvidarad@gmail.com

Rašyti komentarą
Komentarai (8)

vietoje

krepsinio namu ,zmogui tegu padeda.

Emma23

Kviečiu jus į privatų sеkso klubą - www.vplan.com/emma23 Tai geriausia vieta susirasti sеkso partnerį! Laukiu tavęs ten :)

Vaidas

Dar vienas labai geras pavyzdys, kas yra draudimas ir pats laikas peržiūrėti draudimo reglamentavimą, nes apsidraudęs yra silpnesnė sutarties pusė ir 99%, kad bus apgautas. Faktas
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS