Kvietimo į rinktinę sulaukęs A. Marčiulionis: iškart pagalvojau – jėga! | Diena.lt

KVIETIMO Į RINKTINĘ SULAUKĘS A. MARČIULIONIS: IŠKART PAGALVOJAU – JĖGA!

  • 0

Lietuvos vyrų krepšinio rinktinės vyr. treneris Darius Maskoliūnas paskelbė trylika krepšininkų, kurie yra įtraukti į rinktinės sudėtį artėjančiam atrankos į Europos čempionatą „burbului“ Vilniuje. D. Maskoliūnas į rinktinę pakvietė ir du naujokus iš Betsafe – LKL.

Prie rinktinės lapkričio pabaigoje prisijungs Prienų „CBet“ lyderis ir naudingiausias LKL žaidėjas Regimantas Miniotas, taip pat rinktinės sąrašuose savo pavardę išvydo ir jauniausias jos narys – 18-metis Vilniaus „Ryto“ gynėjas Augustas Marčiulionis.

Tik šiemet LKL debiutavusiam A. Marčiulioniui šie metai turbūt įsimins amžiams – iš pradžių pirmieji žingsniai vyrų krepšinyje, o visai netrukus – jau ir kvietimas apsivilkti nacionalinės komandos marškinėlius.

Žinią apie pakvietimą į rinktinę A. Marčiulionis sužinojo iškart po rytinės „Ryto“ treniruotės. Iš vaikino veido nedingo šypsena – po treniruotės jis jau buvo sulaukęs sveikinimų tiek iš draugų, tiek iš sirgalių.

„Tikrai iškart pagalvojau: jėga!. Buvo labai smagu pamatyti sąrašą. Aišku, bus šiek tiek jauduliuko, rinktinė yra didelis dalykas. Bus rinktinės senbuviai, bus daug gerų žaidėjų. Aš čia būsiu naujokas, dar toks jaunas... Bet kita vertus, labai, labai įdomu. Labai malonu, kad treneris suteikė tokį šansą, turbūt su avansu į ateitį. Su nekantrumu laukiu stovyklos, labai įdomu“, – šypsodamasis lkl.lt sakė A. Marčiulionis.

Tiesa, rinktinės dvikovose prieš Danijos ir Belgijos nacionalines komandas A. Marčiulionis toli gražus nebus vienintelis D. Maskoliūno pasirinkimas įžaidėjo pozicijoje. Į rinktinę taip pat buvo pakviesti Mantas Kalnietis, Paulius Valinskas, Šarūnas Vasiliauskas – žmonės, jau sukaupę patirtį tarptautiniame lygyje.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS