L. Ballas nepratęsė sutarties su „Pelicans“, naujus kontraktus gavo OG Anunoby ir D. White'as | Diena.lt

L. BALLAS NEPRATĘSĖ SUTARTIES SU „PELICANS“, NAUJUS KONTRAKTUS GAVO OG ANUNOBY IR D. WHITE'AS

  • 0

Toronto „Raptors“ pratęsė sutartį su OG Anunoby, o San Antonijaus „Spurs“ – su Derricku White'u, paskelbė žurnalistas Adrianas Wojnarowski.

Tuo metu taip pat 2017 metų NBA naujokų biržoje dalyvavę Lonzo Ballas, Johnas Collinsas ir suomis Lauri Markkanenas sutarčių nepratęsė ir kitą vasarą taps apribotaisiais laisvaisiais agentais, praneša Shamsas Charania.

23-iasis NBA naujokų biržos šaukimas OG Anunoby su „Raptors“ sukirto rankomis dėl ketverių metų 72 mln. JAV dolerių sutarties. 23-ejų 203 cm ūgio puolėjas praėjusį sezoną rinko po 10,6 taško ir 5,5 atkovoto kamuolio.

29-uoju šaukimu 2017 metais pasirinktas D. White'as iš „Spurs“ sulaukė ketverių metų 73 mln. JAV dolerių sutarties. Įžaidėjas praėjusį sezoną NBA fiksavo 11,3 taško bei 3,5 rezultatyvaus perdavimo statistiką.

Dėl sutarties pratęsimo nesusitaręs Naujojo Orleano „Pelicans“ įžaidėjas L. Ballas 2017 metais naujokų biržoje savo pavardę išgirdo antrasis. Visgi tikimasi, kad ir po artėjančio sezono amerikietis karjerą tęs „Pelicans“ gretose, kuriose praėjusį sezoną rinko po 11,8 taško ir 6,9 rezultatyvaus perdavimo.

23-ejų 213 cm ūgio L. Markkanenas NBA naujokų biržoje buvo pasirinktas septintas ir praėjusį sezoną rinko po 14,7 taško bei 6,3 atkovoto kamuolio.

Taip pat po metų apribotuoju laisvuoju agentu tapsiantis Johnas Collinsas Atlantos „Hawks“ gretose praėjusį sezoną rinko po 21,6 taško ir 10,1 sugriebto kamuolio. Jis NBA naujokų biržoje buvo pasirinktas 19 numeriu.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS