L. Jamesas ir C. Anthony po metų gali keltis į Los Andželą | Diena.lt

L. JAMESAS IR C. ANTHONY PO METŲ GALI KELTIS Į LOS ANDŽELĄ

  • 0

Los Andželo „Lakers“ lyderis Kobe Bryantas yra patyręs sunkią traumą, o vienas komandos lyderių Dwightas Howardas nusprendė persikelti į Hiustono „Rockets“.

Artėjantis sezonas, regis, Kalifornijos ekipai gali būti gana nesėkmingas. Todėl „Lakers“ vadovai iškart žiūri į ateitį ir ketina 2014 metais į savo komandą prisivilioti dvi aukščiausio lygio Nacionalinės krepšinio asociacijos (NBA) žvaigždes – LeBroną Jamesą ir Carmelo Anthony.

Abu šie krepšininkai vis dar turi galiojančias sutartis, bet po kito sezono galės jas savavališkai nutraukti ir persikelti į bet kurią kitą komandą.

Vis dėlto abejojama, kad „Lakers“ pavyks prisivilioti bent vieną iš šių žaidėjų. Abu šie krepšininkai sieks milžiniškos vertės kontraktų, tad „Lakers“ tektų imtis didelių permainų. Tikėtina, kad savo atlyginimą susimažinti turėtų pats K.Bryantas, šiemet uždirbsiantis 30,5 mln. JAV dolerių.

Nors kiek anksčiau buvo kalbėta, jog „Lakers“ žvaigždė taip pasielgti neketina, skelbiama, kad dėl galimybės žaisti kartu su L.Jamesu ar C.Anthony, K.Bryantas apsvarstytų tokią galimybę.

Praėjusį sezoną 28-erių metų amžiaus 203 cm ūgio Majamio „Heat“ lyderis rinkdavo po 26,6 taško (58 proc. dvit., 40 proc. trit., 76 proc. baud.), 8,1 atkovoto ir 1,7 perimto kamuolio, 7,1 rezultatyvaus perdavimo ir 0,9 blokuoto metimo.

29-erių metų amžiaus 203 cm ūgio C.Anthony, atstovaudamas Niujorko „Knicks“, per rungtynes pelnydavo po 28,7 taško (47 proc. dvit., 37 proc. trit., 84 proc. baud.), atkovodavo 6,8 kamuolio ir atlikdavo 2,4 rezultatyvaus perdavimo.

GALERIJA

  • L. Jamesas ir C. Anthony po metų gali keltis į Los Andželą
  • L. Jamesas ir C. Anthony po metų gali keltis į Los Andželą
Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS