L. Jamesas išreiškė norą atstovauti JAV rinktinei Tokijo olimpinėse žaidynėse | Diena.lt

L. JAMESAS IŠREIŠKĖ NORĄ ATSTOVAUTI JAV RINKTINEI TOKIJO OLIMPINĖSE ŽAIDYNĖSE

  • 0

LeBronas Jamesas norėtų atstovauti JAV rinktinei 2021-ųjų Tokijo olimpinėse žaidynėse, teigia komandos direktorius Jerry Colangelo.

Vis tik, kaip teigė J. Colangelo, galutinį sprendimą jaukia tebesitęsianti koronaviruso pandemija.

„Man buvo pasakyta, kad LeBronas norėtų apsivilkti rinktinės marškinėlius, tačiau esant dabartinėms aplinkybėms niekas negali duoti tvirto ir galutinio atsakymo“, – „BasketballNews.com“ sakė J. Colangelo.

L. Jamesas paskutinį kartą JAV rinktinei atstovavo 2012-ųjų Londono olimpinėse žaidynėse, kuomet amerikiečiai pasidabino aukso medaliais.

JAV rinktinės direktorius teigė, kad daro viską, jog ryškiausios NBA žvaigždės galėtų vykti į Japonijoje vyksiantį sporto renginį.

„Kalbėjau su Marku Tatumu (vienas iš NBA vadovų) ir jis sakė, kad visi scenarijai yra įmanomi, tačiau jie keičiasi kiekvieną dieną. Norėčiau planuoti, tačiau paprasčiausiai to negaliu daryti. Man buvo pasakyta, kad NBA startuos gruodžio pradžioje, tada – per Kalėdas, o dabar jau kalbama apie 2021-uosius. Įprastai NBA sezonas trunka 170-171 dieną ir tai jau sukelia tam tikrų keblumų žvelgiant į olimpinių žaidynių tvarkaraštį“, – pasakojo J. Colangelo.

JAV rinktinės planuose yra ir galimybė, kad krepšininkai prie rinktinės prisijungtų vos pasibaigus klubiniam sezonui.

„Jeigu NBA tvarkaraštis kirsis su Tokijo olimpinėmis žaidynėmis, tuomet mes kviesime žaidėjus iš tų komandų, kurios nepateko į atkrintamąsias. Vėliau bandysime prijungti tuos vyrukus, kurie baigs pasirodymus atkrintamosiose.

Vis tik problema yra tame, jog tarptautinis olimpinis komitetas prašo atsiųsti galutines sudėtis ganėtinai anksti, tačiau tikimės, kad dėl koronaviruso pandemijos šis terminas bus pratęstas“, – baigė J. Colangelo.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS