M. Kuzminskas atskleidė, su kuo konsultavosi prieš persikeldamas į „Olympiakos“ | Diena.lt

M. KUZMINSKAS ATSKLEIDĖ, SU KUO KONSULTAVOSI PRIEŠ PERSIKELDAMAS Į „OLYMPIAKOS“

  • 2

Lietuvos rinktinės puolėjas Mindaugas Kuzminskas pirmadienį oficialiai sudarė sutartį su Pirėjo „Olympiakos“, o kalbėdamas su klubo tinklalapiu, krepšininkas atskleidė, kas lėmė tokį sprendimą.

„Aš ilgai seku Europos krepšinį ir Senojo žemyno nacionalinį čempionatą. Net ir žaisdamas NBA, mačiau daug Eurolygos mačų. „Olympiakos“ sukūrė auksinę istoriją, kai laimėjo Eurolygą tiek 2012-aisiais, tiek 2013-aisiais, o tuomet Martynas Gecevičius gynė klubo garbę, su kuriuo esu geras draugas.

Džiaugiuosi, kad po kelerių metų būsiu komandos dalimi šalia tokių krepšininkų kaip Vassilis Spanoulis, Kostas Papanikolaou ir Giorgios Printezis“, – oficialiam Pirėjo ekipos tinklalpiui sakė lietuvis.

29-erių metų Kuzminskas pripažino, jog prieš priimdamas sprendimą dėl ateities konsultavosi su daugiau nei 10 žmonių.

„Neslėpsiu, kalbėjau su daugiau nei 10 žmonių prieš priimdamas galutinį sprendimą. Tarp jų buvo Jonas Kazlauskas, Gecevičius, Renaldas Seibutis, kurie buvo „Olympiakos“ dalimi skirtingu metu. Žinoma, šnekėjau su vyriausiuoju treneriu Davidu Blattu apie numatomą vaidmenį bei klubo viziją artėjančiais metais.

Taip pat konsultavausi su Spanouliu, buvusiu klubo vadovu Christovsu Stavropoulu, Kęstučiu Kemzūra. Visi apie komandą atsiliepė geriausiais žodžiais, o tai dar labiau sustiprino mano norą prisijungti prie „Oly“, – teigė Kuzminskas.

205 cm ūgio krepšininkas jau spėjo pajusti Graikijos klubo sirgalių meilę – Kuzminskas socialiniuose tinkluose sulaukė tūkstančių žinučių.

„Jei atvirai, nesitikėjau. Noriu padėkoti komandos sirgaliams už šiltą sutikimą. Aš sulaukiau tūkstančių žinučių ir negalėjau tuo patikėti savo akimis. Tai didelė atsakomybė ir darysiu viską, kad pateisinčiau jų pasitikėjimą“, – pasakojo puolėjas.

Rašyti komentarą
Komentarai (2)

KAŽKO ĮTARIU

BUS GREIT ATLEISTAS

Portogalas

Darysiu viska yai yra sildysiu suola kr padavinesiu rabksluoscius lyderiam

SUSIJUSIOS NAUJIENOS