M. Kuzminskas: gera žinoti savo vaidmenį komandoje | Diena.lt

M. KUZMINSKAS: GERA ŽINOTI SAVO VAIDMENĮ KOMANDOJE

  • 0

Vasarą į Pirėjo „Olympiakos“ persikėlęs Mindaugas Kuzminskas mėgaujasi žaidimu Graikijoje.

Bendraudamas su tinklalapiu „eurohoops.net“ lietuvis pripažino, jog praėjusį sezoną Milano „AX Armani Exchange“ neturėjo aiškaus vaidmens.

„Milane sutikti žmonės ir visa organizacija buvo nuostabi bei esu jiems dėkingas už praleistą laiką, tačiau klube neturėjau aiškaus vaidmens, – kalbėjo M. Kuzminskas. – Kai turi vaidmenį komandoje, jautiesi gerai ir nesvarbu, koks tas vaidmuo bebūtų, ar lyderio, ar atsarginio.

Tiek nacionalinėje komandoje, tiek kituose klubuose yra laimima tuomet, kai visi žino savo vaidmenį. Gera žinoti savo vaidmenį, nes tai padeda laimėti ir tuomet visi būna patenkinti.“

Eurolygos starte M. Kuzminskas vidutiniškai aikštėje praleidžia po 12 minučių, per kurias spėja pelnyti po 6,3 taško, atkovoti po 3,7 kamuolio ir rinkti po 5,7 naudingumo balo.

Puolėjas atskleidė, kad jo asmeniniai tikslai siejasi su komandiniais.

„Asmeniniai tikslai turi sutapti su komandiniais. Kai komanda laimi, visiems gerai, kai pralaimi – visiems blogai. Svarbiausia – komanda“, – kalbėjo 30-metis.

„Oly“ Eurolygoje po trijų turų turi sukrapščiusi pergalę, o M. Kuzminskas pripažino, jog šių metų turnyre pasiekti atkrintamąsias bus itin sunku.

„Tai – stipriausia Eurolyga istorijoje. Bus labai sunku pasiekti atkrintamąsias, turime daug individualiai stiprių žaidėjų, bet užtruks laiko, kad taptume komanda“, – baigė lietuvis.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS