„McDonald‘s žvaigždžių alėjoje“ bus atidengtas jau 19 žalgiriečio delno įspaudas | Diena.lt

„MCDONALD‘S ŽVAIGŽDŽIŲ ALĖJOJE“ BUS ATIDENGTAS JAU 19 ŽALGIRIEČIO DELNO ĮSPAUDAS

  • 0

Jau šį šeštadienį, gegužės 25 d., „McDonald‘s žvaigždžių alėjoje“, Kaune bus atidengtas dar vienas Kauno „Žalgirio“ krepšinio komandos nario delno įspaudas. Vienas populiariausių restoranų tinklų Baltijos šalyse „McDonald‘s“ bei kauniečių mylima „Žalgirio“ krepšinio ekipa minės jau daugiau nei 15 metų besitęsiančius partnerystės metus.

Naujausias žalgiriečio delno įspaudas šlovės alėjoje bus jau 19-tas. Šventės organizatoriai išlaiko intrigą ir komandos nario pavardę paskelbs tik renginio metu.

Šventė šeštadienį prasidės 14 val. „McDonald‘s“ restorane (Savanorių pr. 321A, Kaunas). Į restoraną šventei susirinkusieji turės progą susitikti su komandos žaidėjais, įsiamžinti su jais nuotraukose ar papildyti parašų kolekciją.

„McDonald‘s“ restoranų tinklas drauge su „Žalgirio“ komanda sezono pabaigtuves mini kasmet. Per jas jau buvo pagerbtos tokios „Žalgirio“ ekipos žvaigždės kaip Arvydas Sabonis, Paulius Jankūnas, Jonas Mačiulis, Mantas Kalnietis ir kiti. Praėjusį sezoną „McDonald‘s“ šlovės alėją papuošė Edgaro Ulanovo delno įspaudas.

„Mes džiaugiamės mūsų ilgamete partneryste su Kauno miesto krepšinio komanda ir drauge sukurtomis tradicijomis. Per visus šiuos bendradarbiavimo metus Kauno Savanorių prospekte įsikūręs mūsų tinklo restoranas jau tapo tradicine krepšinio aistruolių susitikimo vieta, kuriame galima išvysti Kauno „Žalgirio“ žaidėjų marškinėlius su autografais, iš arčiau apžiūrėti laimėtas taures“, – sako Vladimir Janevski, „McDonald‘s“ generalinis direktorius Baltijos šalyse.

Įspaudo atidengimo ceremonija vainikuos Kauno „Žalgirio“ krepšinio klubo ir vieno populiariausio restoranų tinklo Baltijos šalyse „McDonald‘s“ partnerystės metines bei artėjančias krepšinio sezono pabaigtuves.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS