Merginų 3x3 krepšinio rinktinė į Europos jaunimo olimpinio festivalio pusfinalį nepateko | Diena.lt

MERGINŲ 3X3 KREPŠINIO RINKTINĖ Į EUROPOS JAUNIMO OLIMPINIO FESTIVALIO PUSFINALĮ NEPATEKO

  • 1

Lietuvos krepšininkai baigė kovas Europos jaunimo olimpinio festivalio 3x3 krepšinio turnyre. Penktadienį tiek vaikinų, tiek merginų komandos pralaimėjo ketvirtfinalio mačus ir į pusfinalius nepateko.

Merginų rinktinė lemiamose rungtynėse susitiko su Vokietijos ekipa. Pusę rungtynių laiko taškas į tašką žaidusios lietuvės vėliau pritrūko jėgų ir turėjo pripažinti varžovių pranašumą 8:15.

Rezultatyviausiai Lietuvos komandoje žaidė Miglė ir Eglė Kisarauskaitės, pelniusios po 3 taškus, 2 pridėjo Austėja Rauckytė.

„Norėjosi, kad merginos parodytų tvirtesnį charakterį, apatiškumo buvo daug. Didelio noro iškovoti pergalę komanda neparodė. Jos yra nepatenkintos rezultatu, bet taip, kaip žaidė grupės etapo rungtynėse ir kaip žaidė šiandien, yra du skirtingi vaizdai. Jeigu einant kautis į ketvirtfinalį tave reikia motyvuoti papildomai, man tai – labai keista. Manau, kad tas apatiškumas ir lėmė tai, kad rezultatą turime tokį, kokį turime“, – po rungtynių sakė ekipos strategas Gintautas Kievinas.

Grupės etape merginos iškovojo dvi pergales ir patyrė vieną pralaimėjimą bei į ketvirtfinalį žengė būdamos pirmoje C grupės vietoje.

Penktadienį, kiek anksčiau vaikinų komanda ketvirtfinalio rungtynėse 14:16 nusileido estams.

Pirmą kartą į Europos jaunimo olimpinį festivalį įtraukto 3×3 krepšinio pusfinalių bei finalų rungtynės taip pat bus žaidžiamos penktadienį.

Rašyti komentarą
Komentarai (1)

keista

pritruko Jegu,jos ir jie ka sahmatininkai ,kad jegu neturi ?

SUSIJUSIOS NAUJIENOS