Milaniečių gretose – spragos, bet yra L. Scola | Diena.lt

MILANIEČIŲ GRETOSE – SPRAGOS, BET YRA L. SCOLA

"Luisas Scola – superprofesionalas. Puikiai įsiliejo į Milano komandą, gali sukelti problemų bet kuriam varžovui", – prieš Eurolygos antro turo mačą kalbėjo Kauno "Žalgirio" vyriausiasis treneris Šarūnas Jasikevičius.

39-erių metų argentinietis L.Scola – Milano "AX Armani Olimpia" ekipos, su kuria šiandien Italijoje susitiks žalgiriečiai, naujokas.

"Jis žaidžia solidžiai, prideda jėgos visoms komandoms, kurioms atstovauja", – komplimentų pasaulio vicečempionui nešykštėjo Š.Jasikevičius.

Milano komanda, praeitą savaitę pralaimėjusi pirmą Eurolygos dvikovą Miuncheno "Bayern" ekipai 64:78, spalio 6-ąją atsitiesė Italijos čempionate – 88:73 nugalėjo Triesto krepšininkus.

Per mačą Miunchene blykstelėjęs L.Scola surinko 17 taškų ir šešis kartus atkovojo kamuolį, o prie pergalės prieš Triesto klubą prisidėjo 13 taškų ir septynis kartus atkovojo kamuolį.

Tačiau iš "AX Armani Olimpia" kovos rikiuotės dėl kairės kojos traumos iškrito gynėjas Shelvinas Mackas, su Triesto komanda nežaidė Artūras Gudaitis, Vladimiras Micovas, Nemanja Nedovičius, šį mačą dėl šeimos aplinkybių praleido Aaronas White'as.

"Tikimės, kad V.Micovas jau žengs į aikštę bent kelioms minutėms, kad mūsų žaidėjų rotacija prie perimetro, kol tebelaukiame grįžtančių A.Gudaičio ir N.Nedovičiaus, būtų efektyvesnė. "Žalgiris" – gerai fiziškai parengta komanda, tačiau net ir savo arenoje mums prireiks daugiau energijos, kad ją įveiktume", – sakė milaniečių strategas Ettore Messina.

"Dar daug ko mums trūksta, kai kurie dalykai pavyksta ir nuteikia pozityviai, bet tai ilgas procesas, į viską reikia kantriai reaguoti, – svarstė Š.Jasikevičius. – Milano komandos prioritetas – gynyba, be to, naujas treneris – naujos idėjos. Jų potencialas tikrai didžiulis."

Milano "AX Armani Olimpia"

Amedeo Della Valle  Italija  gynėjas  194 cm

Shelvinas Mackas  JAV  gynėjas  191 cm

Vladimiras Micovas  Serbija  puolėjas  201 cm

Paulas Biligha  Italija  vidurio puolėjas  200 cm

Artūras Gudaitis  Lietuva  vidurio puolėjas  211 cm

Riccardo Moraschini  Italija  gynėjas  194 cm

Michaelas Rollas  JAV/Tunisas  gynėjas  198 cm

Sergio Rodriguezas  Ispanija  gynėjas  191 cm

Kalebas Tarczewskis  JAV  vidurio puolėjas  213 cm

Nemanja Nedovičius  Serbija  gynėjas  191 cm

Andrea Cinciarini  Italija  gynėjas  190 cm

Xavis Rey  Ispanija  vidurio puolėjas  210 cm

Christianas Burnsas  JAV/Italija  puolėjas  203 cm

Aaronas White'as  JAV  puolėjas  206 cm

Jeffas Brooksas  JAV/Italija  puolėjas  203 cm

Luisas Scola  Argentina  puolėjas  207 cm

Vyriausiasis treneris Ettore Messina (Italija).

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS