Milano klubo narių COVID-19 testų rezultatai pripažinti klaidingais | Diena.lt

MILANO KLUBO NARIŲ COVID-19 TESTŲ REZULTATAI PRIPAŽINTI KLAIDINGAIS

  • 0

Praėjusią savaitę Milano „AX Armani Exchange“ dėl COVID-19 viruso komandoje neturėjo aštuonių žaisti galinčių krepšininkų ir praleido dvejas Eurolygos rungtynes, tačiau galiausiai paaiškėjo, kad atlikti testai parodė klaidingus rezultatus, rašoma Eurolyga tinklalapyje.

Milano klubo gydytojui ir Eurolygos medicinos atstovui iškart kilo įtarimas dėl testų patikimumo, kadangi jie parodė teigiamus rezultatus, tačiau komandos nariai nejautė jokių viruso simptomų.

Dėl to buvo atliekami testai dvi dienas iš eilės. Pakartotiniai tyrimai parodė, kad tik keli komandos nariai yra užsikrėtę virusu.

Pagal Eurolygos protokolą klubui leista šią savaitę žaisti turnyre. Klubas šeštadienį atnaujino savo treniruočių veiklą ir sekmadienį žaidė Italijos lygos rungtynes, kuriose 89:71 įveikė Kantu „Aqua S.Bernardo“.

Milano klubui šiose rungtynėse nepadėjo traumas anksčiau patyrę Luigi Datome ir Malcolmas Delaney, mačui neregistruoti buvo Kalebas Tarczewski ir Michaelas Rollas.

„AX Armani Exchange“ bus Kauno „Žalgirio“ varžovas Eurolygoje artėjantį penktadienį. Trečiadienį Italijos klubas namie priims Belgrado „Crvena Zvezda“.

Praėjusią savaitę buvo nukelti italų klubo susitikimai su Sankt Peterburgo „Zenit“ ir Maskvos srities „Chimki“.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS