„Monaco“ klube liekantis D. Motiejūnas: tikslas – Eurolygos finalo ketvertas | Diena.lt

„MONACO“ KLUBE LIEKANTIS D. MOTIEJŪNAS: TIKSLAS – EUROLYGOS FINALO KETVERTAS

  • 3

„Monaco“ oficialiai pranešė apie pratęstą sutartį su Donatu Motiejūnu. Šią informaciją BasketNews skelbė dar liepos pradžioje.

„Monaco“ praneša, jog susitarimas su lietuviu pasiektas artėjančiam sezonui.

„Pirmąjį sezoną nežinojome, ko tikėtis, kaip žaisime ir panašiai, – „Monaco“ cituojamas D-Mo. – Mūsų tikslas pernai buvo tiesiog žaisti Eurolygoje, bet pagavome ritmą ir atsidūrėme per pergalę nuo finalo ketverto.

Turėjome gerą sudėtį, bet šiemet komanda gali būti dar geresnė. Atlikome gerus papildymus. Idealūs tikslai būtų patekti į Eurolygos finalo ketvertą ir laimėti Prancūzijos pirmenybes. Turime ginklų tam įvykdyti ir dabar nekantrauju pradėti sezoną.“

Monakas pernai sugrąžino Motiejūną į Eurolygą po dešimties metų pertraukos.

Aukštaūgis stipriausiame Europos turnyre rinko vid. 9,7 taško (63,5 proc. dvit., 32,7 proc. trit.), 4,6 atkovoto kamuolio ir 10,8 naudingumo balo.

Lietuvio vidurkis šoko kaip raketa po Saša Obradovičiaus atvykimo.

Po „Monaco“ trenerių permainų, Motiejūno rodikliai Eurolygoje kilo iki vid. 12,5 taško (67 proc. dvit.) ir 5,9 atkovoto kamuolio per 21 minutę.

Geriausią savo mačą Motiejūnas sužaidė prieš principinį „Monaco“ priešininką Vilerbano ASVEL, kai suvertė 27 taškus ir 27 naudingumo balus.

Motiejūnas išlaikė stabilumą ir Prancūzijos lygoje, kur rinko vid. 12,4 taško (66,7 proc. dvit.), 4,9 atkovoto kamuolio ir 13,6 naudingumo balo.

Rašyti komentarą
Komentarai (3)

Donatai

Mes tave mylim

Jooo

Ir šaunuolis ir pats gražiausias krepšininkas

Anonimas

Saunuolis Motiejunas.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS