N. Mitrou-Longas palieka „Žalgirį“ | Diena.lt

N. MITROU-LONGAS PALIEKA „ŽALGIRĮ“

  • 5

Kauno „Žalgirio“ komanda atsisveikina su gynėju Nazu Mitrou-Longu. Lietuvos čempionai su 30-mečiu kanadiečiu sutartį nutraukė abipusiu susitarimu.

193 cm ūgio krepšininkas prie „Žalgirio“ prisijungė šią vasarą, kai sudarė sutartį pagal formulę „1+1“.

„Dėkojame N.Mitrou-Longui už jo pastangas ir pozityvų požiūrį. Kaip komandos nariui ir žmogui mes jam neturėjome nei vieno priekaišto. Deja, aikštelėje ne viskas pavykdavo, ir jo adaptacijos laikas prisijungus prie komandos užtruko per ilgai. Tiek Nazas, tiek komanda nori judėti į priekį, todėl buvo priimtas toks abipusis sprendimas. Linkime jam kuo didžiausios sėkmės ateityje“, – sakė Kauno „Žalgirio“ direktorius Paulius Jankūnas.

Jis pridūrė, kad „Žalgiris“ jau kurį laiką aktyviai stebi žaidėjų rinką ir klubas į atsilaisvinusią vietą ieško naujo krepšininko.

N.Mitrou-Longas šį sezoną Eurolygoje žaidė visose 9 rungtynėse ir aikštelėje praleisdavo po kiek daugiau nei 10 minučių, rinkdavo po 4,1 taško, atkovodavo po 1,2 kamuolio ir atlikdavo po 1 rezultatyvų perdavimą.

Vietinėse pirmenybėse gynėjui sekėsi kur kas geriau, čia jis fiksavo 8,4 taško, 3 atkovotų kamuolių ir 3 rezultatyvių perdavimų vidurkius.

Rašyti komentarą
Komentarai (5)

svaiciojimai

Logiska, jo visi svaiciojimai buvo apie graikijos pilietybe, taip kad krepsinis jam rupejo maziausiai, uz tai ir nepalose.

Paukštis

Tik vieta uzima kaip ir ule

nu jis

tik vieta uziminejo kito yra ir kitas juodukas be naudos ,o ir kiti nelabai noriai progresuoja .
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS